Romani in Leipzig in 2015
Ro 

i4Job


Iata ca in curand vine primavara si comunitatea de romani din Leipzig ne-a scris ca ar trebui sa le acordam mai multa atentie. Va reamintim ca portalul e4De functioneaza ca forum, unde puteti gasi informatii despre majoritatea comunitatilor de romani din Germania, ofera informatii despre transportul de persoane si colete pe ruta Austria – Germania – Romania si ofera posiblitatea de a posta in mod gratuit anunturi. Iar pentru ca ne-am saturat sa vedem doar reclame in grupuri, in loc de informatii utile, ne-am creat propriul grup pe facebook!

Romani in Leipzig in 2015

Pentru ca nu vrem sa ne dezmintim si am promis ca saptamanal vom posta pe site mesajele primite de la voi, iata ca si azi incepem cu un mesaj primit de la un roman stabilit in Leipzig si care ne spune: Buna, suntem in Leipzig de 5 luni si ne este foarte greu cu demersurile actelor pentru alocatie ,asigurare. Daca este cineva care ne poate ajuta cu actele sau un avocat roman ca se ne putem intelege. Va multumesc. Iata ca romanii vor sa fie in legalitate, iar noi vrem sa gasim un avocat roman in Leipzig care sa ajute comunitatea.

Iata inca un roman care doreste sa ia legatura cu voi, romanii din Leipzig: Buna ziua tuturor. Caut o persoana buna vorbitoare de limba germana, barbat care sa aiba cunostinte practice bune in domeniul constructiilor. Puteti sa imi scrieti aici sau pe mail gheorgheniste@yahoo.com.

Va reamintim ca in situatia in care sunteti medic stomatolog, notar sau avocat si va aflati in Leipzig sau in apropiere, puteti apela la noi pentru a va face reclama si a fi gasit mai usor.

Pastele 2015


News Reporter

3 thoughts on “Romani in Leipzig in 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *