Cum ajung din Moldova Noua in Stuttgart
Ro 

i4Job


Asa cum stiti dragi cititori, incepand de anul trecut avem un program de rezervari online pentru romanii ce vor sa calatoreasca sau sa trimita pachete din Germania in Romania. Pentru a gasi una sau mai multe firme de transport ce te duc din Germania in Romania sau invers, va trebui sa alegeti tara de unde plecati, orasul si judetul de destinatie [ obligatoriu toate trei ]. Dupa ce apasati butonul Cauta, lista va fi afisata pe ecran, iar dumneavoastra veti putea alege firma de transport cu care vreti sa calatoriti.

Cum ajung din Moldova Noua in Stuttgart

Daca vrei sa ajungi din Austria sau Germania in judetele Timis sau Caras Severin, apeleaza la Costel Toader. Stiti ca noi va prezentam doar firme de transport de incredere, deci puteti fi siguri ca veti calatori in siguranta si la preturi acceptabile. Daca majoritatea firmelor de transport pleaca in weekend, iata ca apeland la Costel Toader puteti calatiri Marti si sambata spre Austria si Germania, iar spre Romania Joi si Sambata.

Site-ul nostru va face cunostinta cu noi parteneri, astfel incat voi sa puteti alege dintre cei mai buni pe cei care va pot servi in cele mai bune conditii. Pe FacebBook in grupul Romanii din Stuttgart suntem deja peste 3.000 de prieteni, deci puteti discuta si acolo despre posibilitatile de a calatori sau de a trimite colete in tara, sau din contra – pentru a primi de la cei dragi coletele trimise. Mai mult, daca vreti sa aduceti o masina pe platforma din Germania sau Austria, apelati tot la Costel, colegul nostru.

costel-toader


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *