Cereri de locuri de munca in Germania in 2017

i4Job


Iata ca romanii din Germania au inceput sa posteze din nou pe site-ul nostru in cautarea unui loc de munca. Iata ce zice Liviu Predoiu: stau lingă Frankfurt mai exact în Offenbach am Main. Am nevoie de un loc de munca. Am lucrat ca instalator, finisaje interior exterior și la firma de curățenie cu soția și lucrurile se cam schimba în firma nostra de aceia am nevoie de ajutor. [ Cei ce vor sa-l ajute pot sa-i lase un mesaj in formularul de mai jos, dar sa fie si datele de contact, altfel va fi mai greu de comunicat ].

Cereri de locuri de munca in Germania in 2017

Liuta ne scrie si el: buna am un prieten care este in Augsburg si isi cauta un loc de munca in orice domeniu. Numarul lui de telefon este 0049015163045738. [ Daca aveti idee despre un loc de munca in zona, nu ezitati sa-i dati un telefon scurt si sa-i oferiti detalii ].

Buna ziua ma numesc Liliana, am 43 de ani locuiesc in Nurnberg, Germania de un an impreuna cu familia. Va rog spuneti-mi daca ma puteti ajuta in gasirea unui loc de munca stabil si eu si fratele meu vorbim mediu limba germana (stapanim bine: engleza, italiana si  spaniola). Am tot depus CV-uri peste tot insa nu am fost contactati. Va multumesc anticipat! [ Fara sa cunoasteti limba germana este dificil sa fiti contactat de firmele nemtesti, poate doar daca ati avea o calificare mai inalta si ei ar cauta exact cunoscatori pentru limba respectiva ].

Locuri de munca Germania


News Reporter

1 thought on “Cereri de locuri de munca in Germania in 2017

  1. Buna ziua. Va scriu cu rugămintea de ani găsi un loc de munca pentru mine,soțul si fica mea de preferat într o fabrica. Eu stiu puțin limba germana dar soțul si fica mea nu stiu. Am încercat in tara la mai multe firme dar ne-am ales cu banii dați si ne au Tapit cu alte cuvinte. Va rog daca știți ceva de munca serios sa îmi scrieți pe nr 0731241398.Va mulțumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *