Locuri de munca in Austria in 2017

i4Job


Numarul de oferte de munca pentru 2017 in Austria s-a triplat fata de anul trecut, au aparut firme noi care intermediaza locuri de munca in Uniunea Europeana, asa ca ne facem si noi datoria si anuntam ca oferim gazduire pe site-ul nostru acelor firme care nu percep comision sau daca exista acest comision el va fi platit din primul salariu.

Locuri de munca in Austria in 2017 pentru romani si moldoveni

Cauta chiar azi un loc de munca in Austria si depune CV-ul, este 100% GRATUIT! Aplica acum si vei vedea ca rezultatele apar mai repde decat te astepti. Acum ai sanasa fie sa iti cauti tu locul de munca, fie in functie de ceea ce ai scris in CV sa fii cautat direct de catre angajatorii din Austria.  In acest moment sunt disponibile peste 45.000 de oferte de munca, dintre care 38.000 sunt cu contract de munca pe perioada nedeterminata si restul pe perioada determinata.

Cel mai important ni s-a parut faptul ca au fist si 23 de oferte de locuri de munca unde nu se cerea experienta, deci o sansa in plus pentru cei aflati la inceput de drum. Un aspect important: cunoasterea limbii germane este avantajul cel mai mare: au fost foarte multe oferte de munca pentru repereznentant vanzari, unde evident se cerea cunoastrea limbii la un nivel peste B2. De aceea nu va ganditi sa mergeti la o munca prost platita si prin intermediari, incepeti sa invatati limba, aplicati acum pentru un job si incepeti sa va ganditi la o munca decenta si la un salariu ce depaseste 1800 de euro pe luna! Spunem asta pentru ca stim ca meriti, daca tot pleci din tara sa merite, nu-i asa?

Locuri de munca in Austria
Locuri de munca in Austria in 2017


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.