Locuri de munca in Karlsruhe – Baden-Württemberg

i4Job


Avand in vedere ca romanii din Karlsruhe au cerut sa le facem o rubrica seaparata de restul comunitatilor de romai din Germania, ne conformam si asteptam ca cei care-si cauta de munca sau cei care intermediaza legal astfel de oferte sa ne contacteze pentru a posta regulat pe site la aceasta rubrica. Pana atunci nu uitati sa verificati rubruca noastra cu locuri de munca, sau site-ul www.i4Jobs.Net – partenerul nostru in acest domeniu.

Locuri de munca in Karlsruhe – Baden-Württemberg – cerei si oferte

Chiar daca nu avem noi grupul si pagina de FaceBook pentru romanii din landul Baden-Württemberg, este posibil sa remediem inscurt timp acest lucru. Important pentru noi este sa oferim treptat informatii pentru comunitatile din toata Germania, mai intai pentru orasele mai mari, iar apoi ne vom concentra si pe cele mai mici. Important este sa fiti si voi alatiru de noi, sa fiti mai activi pe site si pe forum-uri, ca a putem avansa mai repede.

Un sfat pentru cei care vor sa lucreze in Germania la firme de curierat: daca va apucati de munca cumparati masina cu numere de Germania, gasiti un contabil roman de incredere, iar daca v-ati facut Gewerbe – asta inseamna ca aveti firma nu sunteti angajat la nemti! Incercati sa traduceti cumva contractele – in cazul incare nu stiti limba germana, vedeti clauzele – sfatul meu este sa iesiti la o bere cu cei din comunitatea romaneasca din Karlsruhe si sa-i rugati sa va ajute. Inrest ce sa va mai zic? Cautati si pe site-urile oficiale din Germania, asa scapati de ofertele de munca de la intermediari.

romani-in-karlsruhe
Romani in Karlsruhe


News Reporter

1 thought on “Locuri de munca in Karlsruhe – Baden-Württemberg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *