Fortele armate federale (Bundeswehr) angajeaza

i4Job


Iata ca armata germana a decis sa angajeze de anul acesta si romani, acest lucru largind sfera de activitati pe care romanii din Germania le desfasoara pe teritoriul federal. Chiar daca salariul unui angajat in armata germana  (Bundeswehr) nu este extraordinar de mare, variind intre 2.380 de euro si 3.150 pentru soldati iar pentru ofiteri între 3.700 euro si 4.300 euro pe luna, locul de munca este stabil si are si alte beneficii.

Fortele armate federale (Bundeswehr) angajeaza romani in 2016

De retinut este faptul ca aramata germana are un deficit de specialisti in domeniul IT sau personal medical. Prin urmare daca nu mai vrei sa alergi dupa un loc de munca, vezi oferta din aramata germana, s-ar putea sa fie pe placul tau. Important: nemtii anunta ca vor sa angajeze in special femei, pentru a ridica procentul acestora in armata germana, asa ca aviz amatoarelor!

O noutate in legislatia germana este si faptul ca de acum armata va angaja si pe perioada determinata, in functie de nevoile de moment ale statului german. Decizia a venit dupa ce studiile au aratat ca de la caderea zidului Berlinului numarul soldatilor si puterea de lupta a armatei germane a scazut, ajungand azi la cel mai scazut nivel. O noua oportunitate pentru sute de romani din Germania de a gasi un loc de munca bun, legal si care sa le ofere o oarecare stabilitate.

Aramata germana
Fortele armate federale (Bundeswehr) angajeaza romani


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *