Creaza propriul site pentru Germania
De 

i4Job


Asa cum multi dintre cititorii nostri stiu avem deja pe cineva care a preluat site-ul romanilor din Munchen, acum acesta site este unul dintre cele mai citite de catre comunitatea locala, iata de ce te invit sa te alaturi voluntar echipei noastre, si sa creezi – cu ajutrul nostru – si alte comunitati pe portalul e4De. Numele site-ului va fi de forma numeoras.e4de.info unde numele orasului evident ca va fi diferit si va fi un oras din Germania, Austria sau Elvetia, zona vorbitoare de limba germana.

WebSite comunitate in Germania

Crearea unui site pe propria experienta poate fi de multe ori mult mai grea si mai costisitoare decat pare la prima vedere. Portalul e4De iti propune o varianta mult mai usoara si evident mai ieftina – adica gratis. Site-ul trebuie sa fie in limba romana sau in limba germana. Trebuie sa se adreseze unui grup de interese din Germania, afacere sau comunitate de romani stabiliti in Germania.

Pot castiga bani cu site-ul meu gratuit? Evident ca da! Cum? exista mai multe modalitati de a castiga bani cu un site, evident cea mai populara fiind reclamele afisate pe site. Dar nu e singura metoda, poti de exemplu sa-ti faci singur reclama – scriu articole in limba germana contra cost – si astfel sa castigi bani din activitatea de content writer [ Content-Schriftsteller ].

Ce trebuie sa stiu pentru a avea un site personal sponsorizat de e4De? Trebuie sa stii limba romana si / sau germana la perfectie, pentru a nu scrie cu greseli, de restul ne ocupam noi si te invatam ce e de facut, mare lucru nu este, e ca si cum scrii in Word la calculatorul tau. Simplu, dar trebuie sa-ti dedici macar o ora pe zi pentru asta.

Website Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *