Cele mai ieftine bilete de avion
De 

i4Job


De curand a trebuit sa fac un drum dus intors de la Munchen la Bucuresti, asa ca am verificat ofertele de la mai multe agentii, si am decis ca daca nu esti grabit, poti face rezervari la TAROM cu doar 99,03 € (Per pasager, inclusiv taxe). Asa ca nu vagrabiti sa faceti rezervari la autocare sau alte mijloace de transport, cand exista si variante ieftine pentru biletele de avion de la Munchen catre Bucuristi si invers.

Cele mai ieftine curse de sarbatori

Pe 13 decembrie si pe 14 la plecarile din Munchen trebuie sa platiti 55 de euro, iar daca zburati spre Germania, pe 17 decembrie puteti pleca cu 44 de euro. Pentru restul revenirilor am gasit preturi mai mari, incepand de la 60 de euro pentru o persoana.

Cand faceti rezervari la cursele TAROM aveti grija sa cautati si sa cumparati bilete Dus – Intors, altfel iesiti mult mai scump, de exemplu la aceiasi rezervare dar numai dus – Bucuresti > Munchen un bilet costa 127 de euro. Iata ca si in cazul in care vreti doar un drum, mai bine platiti doua!

Daca stiti oferte mai bune de cusre de avion intre Munchen si Bucuresti, nu ezitati sa ne spuenti, iar ca sa fie si mai corect, postati si un exemplu, ca sa stim ce sa cautam si sa ne putem orienta mai bine in hatisul asta de oferte.

Curse Munchen-Bucuresti

Bilete de avion ieftine : Munchen, Frankfurt, Bucuresti => TAROM, Blue Air, MyAir, Wizz


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *