i4Job


Esti in cautarea unei menajere si nu stii unde sa gasesti? Evident ca ne adresam doar celor ce locuiesc in Germania, ata tca angajatori dar si ca angajati. Ca sa fii menajera in Germania, spre deosebire de cazul bonelor, nu poti beneficia de cazare, iar daca salariul oferit nu acopera cheltuielile de cazare si intretinere, este clar ca nu merita sa pleci din Romania si sa incepi cu asta munca in Germania.

Arbeitsplätze

Arbeitsplätze

In schimb va oferim sansa sa plasati aici anunturile voastre, noi le vom prelua si le vom prosta atat pe site cat si pe pagina de FaceBook cu cele mai mari sanse de a fi luate in seama.

In speranta ca veti reusi sa postati inclusiv un CV – pentru cei ce cauta un loc de munca ca menajera in Germania, ca veti invata intre timp – daca e cazul – limba germana, macar la nivel minim de conversatie, va asteptam cu anunturile voastre cat mai curand.

Cauti o menajera in Germania ?

In atentia celor ce cauta o menajera in Germania: Site-ul nostru asigura publicarea gratuita a anunturilor persoanelor fizice, nu sunt acceptate anunturi de plasare a fortei de munca in care angajatul trebuie sa plateasca comisioane!

Cand chemati pe cineva din afara orasului – inclusiv din Romania, va trebui sa suportati cheltuielile de transport, propunem sa rezervati biletele dus intors, cu acceptarea unui procent ce va fi retinut din salariu lunar, astfel incat angajatul sa nu sufere, dar nici dumneavoastra sa nu cheltuiti banii aiurea. Mai bine un bilet decat sa trimiteti bani cache unui necunoscut, dar nici angajatul nu poate risca sa vina din Romania pe baza unei intelegeri online. Va dorim succes, atat angajatorilor cat si angajatilor, munca de menajera este una destul de banoasa, daca o faci asa cum trebuie.