Menajera in Germania
De 

i4Job


Esti in cautarea unei menajere si nu stii unde sa gasesti? Evident ca ne adresam doar celor ce locuiesc in Germania, ata tca angajatori dar si ca angajati. Ca sa fii menajera in Germania, spre deosebire de cazul bonelor, nu poti beneficia de cazare, iar daca salariul oferit nu acopera cheltuielile de cazare si intretinere, este clar ca nu merita sa pleci din Romania si sa incepi cu asta munca in Germania.

Arbeitsplätze
Arbeitsplätze

In schimb va oferim sansa sa plasati aici anunturile voastre, noi le vom prelua si le vom prosta atat pe site cat si pe pagina de FaceBook cu cele mai mari sanse de a fi luate in seama.

In speranta ca veti reusi sa postati inclusiv un CV – pentru cei ce cauta un loc de munca ca menajera in Germania, ca veti invata intre timp – daca e cazul – limba germana, macar la nivel minim de conversatie, va asteptam cu anunturile voastre cat mai curand.

Cauti o menajera in Germania ?

In atentia celor ce cauta o menajera in Germania: Site-ul nostru asigura publicarea gratuita a anunturilor persoanelor fizice, nu sunt acceptate anunturi de plasare a fortei de munca in care angajatul trebuie sa plateasca comisioane!

Cand chemati pe cineva din afara orasului – inclusiv din Romania, va trebui sa suportati cheltuielile de transport, propunem sa rezervati biletele dus intors, cu acceptarea unui procent ce va fi retinut din salariu lunar, astfel incat angajatul sa nu sufere, dar nici dumneavoastra sa nu cheltuiti banii aiurea. Mai bine un bilet decat sa trimiteti bani cache unui necunoscut, dar nici angajatul nu poate risca sa vina din Romania pe baza unei intelegeri online. Va dorim succes, atat angajatorilor cat si angajatilor, munca de menajera este una destul de banoasa, daca o faci asa cum trebuie.


News Reporter

5 thoughts on “Menajera in Germania

 1. Caut menajera pentu Stuttgart! Ofer cazare , mancare plus salariu-negociabil!
  Am nevoie sa ma ajute Si cu , copilul -sa-il duca la scoala si sa il ia cand eu nu pot! Are 9 ani! Sunt despartit Si copilul locuieste si la mama lui si la mine! Depinde de cum de ocupati suntem in fiecare saptamana! Astept email ! Multumesc!

  1. Buna ziua,
   Pensionara sanatoasa cu experineta, atenta cu nevoile si dorintele copiilor,prietenoasa,calma si pozitiva as dori sa luam legatura pentru o eventuala cooperare. Am lucrat in Anglia, Spania si Elvetia ca bona pentru copii la familii mixte si in Stuttgart,ca ingrijitor pt o batrana (romanca) cu Alzheimer. Nu vorbesc germana dar m-am descurcat peste tot in engleza si frenceza. Ma numesc Maria , tel 0730487783. As putea incepe activitatea incepand cu luna 15,20 aprilie sau chiar 1 Mai. Momentan sunt implicata in niste modificari in casa.

 2. Buna seara, eu sunt din Campina judetul Prahova si sunt dispusa sa vin la dumneavoastra dar as fi vrut sa stiu cat ar fi salariul negociabil.

  1. Platesc 700€ plus cazare mancare copil de 12 ani sal duci la scoala si sal aduci inapoi in timp ce eu is la servici si cand vine de la scoala sai gatesti

 3. Buna ziua. Locuiesc cu sotul in Munchen si eu as avea nevoie de un loc de munca. Accept si menajera sau bona. Germana stiu foarte putin dar ma descurc mai bine cu engleza sau portugheza. Tel: 015175127289 multumesc

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *