Program ambasada Germaniei
De 

i4Job


Ambasada Germaniei de la Bucuresti va fi inchisa pe data de 3 octombrie, cu ocazia sarbatorii nationale a Germaniei. Pentru cine nu stie, din iulie ambasador in Romania este Werner Hans Lauk. Romanii mai pot apela pe teritoriul Romaniei si la Consulatul General al Germaniei Sibiu sau la Consulatul German Timisoara. Vestea mai trista pentru romani este ca pe site-ul Ambasadei Germaniei la Bucuresti, multe dintre informatii nu mai sunt actualizate de multa vreme, existand diverse sectiune unde se mai discuta de viza (desi nu este cazul).

Totusi puteti apela cu incredere la cele doua site-uri romanesti: Ambasada Romaniei la Berlin si Consulatul General al Romaniei de la Munchen.

Incepand cu 1 ianuarie 2014 teoretic romanii ar trebui sa poata munci liber in oricare din statele Uniunii Europene, insa ce va face Angela Merkel si ce decizie va lua ea la finele acestui an, vom vedea. Noi credem ca se vor pune in continuare piedici liberei circulatii a fortei de munca din Romania si Bulgaria.

Romanii in Germania 2014

In poza va prezentam cam cum credem noi ca au reactionat Traian Basescu si Cancelarul Germaniei la vestea ca romanii cred ca vor putea munci fara nici o restrictie pe teritoriul Germaniei. Evident este doar o parere personala, poate ca ei rad din cu totul alte motive, se bucura de recentul succes al Angelei Merkel in alegerile din Bundestag. Asta ca sa incheiem articolul intr-o nota optimista.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *