Cum promovez un site in Germania
Ro 

i4Job


Multa lume isi pune intrebarea cum isi poate promova site-ul pentru a fi gasit in special de romanii din Germania, fiind stiut faptul ca multi au conturi pe gmail, deci stau mai mult logati atunci cand fac cautari. Acest lucru implica de multe ori cautari facut epe google.de si nu pe google.ro asa cum se intampla de cele ami multe ori cand suntem in Romania.

FacebookRaspunsul la intrebarea „Cum promovez un site in Germania” dacae ste scris in limba romana este destul de asemanator cu cel ce l-ati gasit pentru limba romana pe unul din site-urile ce se ocupa cu Promovare Site Online, doar ca trebuie sa tinem cont de anumite particularitati. In primul rand site-ul trebuie vazut de google ca fiind unul legat de Germania, sau daca deja site-ul nostru sta bine in cautarile pe google.com, atunci cu siguranta ca va fi pozitionat mult mai sus in cautarile de pe google.de decat in cele de pe google.ro.

Totusi, cum reusim sa facem o promovare site, daca nu stim cum se face aceasta corect. Cu totii stiu ca o promovare web se poate face prin link-uri sau advertoriale. Dar care link-uri sunt utile? Pe care site-uri sa ne publicam advertorialele pentru a obtine o promovare online de calitate si mai ales de durata, iata intrebari la care ar trebui sa gasiti singuri raspunsul, sau sa apelati la o firma de specialitate, care trebuie sa va garenteze ca rezultatele vor fi cele pe care le doriti!

In speranta ca v-am oferit un minim de informatii, vom reveni cu altele noi, daca vor fi cerinte suficiente si interes din partea cititorilor nostri permanenti sau ocazionali.


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *