i4Job


Primim zilnic zeci de mesaje legate de locurile de munca din Germania, in cea mai mare parte acestea ne arata problemele cu care se confrunta o parte din romanii din Germania atunci cand nu tin cont de cateva reguli de baza. O sa postam mai jos si cateva dintre aceste mesaje, care speram noi va vor ajuta sa intelegeti cum nu trebuie sa faceti.

Monika ne scrie: Buna. Eu acum m-am intors din Stuttgart. am lucrat acolo cu mai multi romani la o firma de curatenie. Dar ultimul nostru salar nu ni l-au dat, in plus ne-au dat afara si din chirie, ne-au tras teapa ,asa. Seful mare era turc, dar intermediarul era roman, el a luat banii de la firma dar a jucat la casino, unii au ramas la niste prieteni, altii dorm in gara ca nu au bani. Va rog daca ma puteti ajuta, orice domeniu e bine venit, stim germana, incepatori de fapt, putem face si o echipa, eu am probleme in tara, ca am apartament pe ipoteca si risc sa-l pierd, va rog . Multumesc.

Precum vedeti problema este ca se lucreaza prin intermediari, iar sfatul nostru este: NU LUCRATI LA NEGRU!

Ioan: Caut munca in FRANKFURT constructii interioare sau electrician. Locuiesc in Frankfurt. Tel.01786728681.

Ioan a postat corect, lasand un numar de contact si chiar daca nu ne-a spus ce experienta are, macar stim ce anume vrea sa faca.

Caut de munca in Germania. Sunt Lacatus confectii metalice tubulator, instalator dar accept orice loc de munca ma adaptez foarte repede. Am lucrat in Germania in Baunatal, Leipzig, Köln, Kaizerslautern , München. Desi am activat atita in Germania cu limba sint la mediu – incepator dar m-a descurc deoarece am lucrat pentru o firma italiana dar cunosc si engleza. Va pot pune la dispozitie fotografii cu realizårile mele si va pot fi de un real folos prin tot ce am acumulat profesional vorbind. Por fi contactat la nr.de tel. 0040747654361. Va multumesc pentru timpul acordat si sper intr-o colaborare onesta cu dvs. [ Nicolae ]

Locuri de munca restaurant