Locuri de munca ca sofer in Germania

i4Job


In Germania exista destul de multe oportunitati de a munci ca sofer, printre care sofer de Tir, distributie colete la firme  gen DHL sau Hermes [ din cate stiu eu la Hermes Germania nu e chiar placut sa lucrezi, locurile de munca se obtin prin intermediari si pana la urma iei teapa, nu iti mai primesti leafa pe ultima luna ].

Oferte pentru sofer de TIR in Germania

In cazul in care aveti oferte de munca ca sofer de TIR in Germania, va rugam sa le plasati in mod gratuit pe site [ ma refer la acele oferte venite direct de la angajatori, sau de la firmele de intermediere ce nu iau taxe de mediere ]. Daca sunteti sofer de TIR cu experienta va rugam sa lasati anunturile voastre aici, detaliati cat mai mult experienta acumulata, numar de ani ca sofer de TIR, tarile unde ati lucrat si mai ales in ce conditii.

Transport colete in Germania

Pentru cei interesati de un astfel de loc de munca va sfatuiesc sa mergeti si sa discutati direct la firma, cel mai bine ar fi la DHL, veti primi masina de la firma si nu va trebui sa alergati  de colo colo pana dati de destinatar. Salariul este mai bun decat la Hermes, angajarea se face legal, in schimb se cere un nivel minim de limba germana.

sofer-tir-in-germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *