Oferte locuri de munca in Germania

i4Job


Iata si cateva anunturi de la cei ce cauta o oferta cu locuri de munca in Germania. Aici sunt rugati sa posteze doar ce pot ajuta, deci nu postati daca sunteti in cautarea unui loc de munca, ci doar daca puteti oferi unul. Pentru cei ce cauta, avem rubrici separate, iar daca sunteti in cautarea unei oferte dintr-un anume oras, va rugam sa postati direct la orasul respectiv.

Mă numesc Liliana am 44 de ani va rog sa mă ajutati cu un loc de munca la ingrijit varstnici, astept raspuns .Va mulțumesc. Telefon 0736355399.

Cunosc limba engleza scris, vorbit si gramatica la nivel mediu, si conversatii in diferite domenii in engleza si limba germana, scris si vorbit la nivel mediu, permis categoria B , de profesie inginer electro, dar am lucrat in multe domenii.  [Paul Axinte]

Oferta de la intreprinzatori din Germania

Achizitionez en gros mobilier second hand si low priece-uri . Caut colaborator pentru achizitionarea si livrarea acestora . Detalii pe adresa de mail.

Ma numesc Mircea, am 33 ani si caut un loc de munca in Hamburg sau imprejurimi. Vorbesc limba germana la nivel de conversatie/incepator, engleza la nivel avansat, maghiara avansat, italiana la nivel mediu. Am studii superioare in domeniul Alimentatie si Agroturism, detin permis de conducere cat. B,C,E din anul 2000. Nu am preferinte legate de locul de munca, insa nu pot face efort fizic constant, in Decembrie am suferit o interventie la picior la intr-un spital privat si am ramas indatorat, in rest sunt apt de munca. As fi foarte bucuros sa prind un loc de munca chiar daca er fi temporar (4-5 luni). Nu o sa va raman dator.
Va multumesc,
Mircea

Loc de munca Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *