Anunturi Germania februarie 2014

i4Job


Asa cum v-am obisnuit deja, la diferite perioade transformam mesajele voastre in articole, pentru a fi mai usor de gasit pe internet. A sosit si vremea sa lansam anunturile pentru luna februarie pentru anul 2014. Iata cateva din anunturi, primite de la Lenuta, Ionel si altii. Insistam sa nu mai scrieti cu majuscule si sa nu faceti greseli gramaticale, de punctuatie sau sa omiteti telefonul de contact. Inceputul postarii voastre ramane in comentariul initial, pentru a fi usor de gasit in cazul in care cineva doreste acest lucru, fiind urmat de puncte de suspensie [ … ].

Ma numesc Lenuta, am 24 de ani si doresc sa gasesc un loc de munca ca asistent de farmacie in Germania pe o perioada lunga de timp. Am absolvit Postliceala ,,Carol Davila,, ca asistent de farmacie. Cunosc limba germana la nivel mediu/conversational. Sunt o persoana seriosa, sociabila si cu bun simt, imi place sa imi dau silinta ca sa fac lucrul cat mai bun. Doresc sa comunic cu cineva care lucra deja in Germania ca asistent de farmacie si sa-mi spuna mai multe informatii cum as putea obtine un post. Astept si multumesc pentru eventualele raspunsuri.

Anunturi firme intermediere locuri de munca in Germania

In primul rand va repetam faptul ca firmele carte intermediaza locuril de munca in Germania si vor sa-si faca reclama la noi pe site, nu o pot face in mod gratuit! Ne gasiti pe FaceBook, in cazul in care nu vreti sa discutati direct pe site.

Firma noastra va ajuta cu promptitudine si profesionalism! Identificam impreuna caracteristicile bonei potrivite pentru dumneavoastra si revenim prompt cu profilele persoanelor potrivite, cu care putem organiza interviul final. Doamnele si domnisoarele din baza de date au fost evaluate riguros, in privinta experientei, cunostintelor, aptitudinilor lor prin interviu, teste si chestionare psihologice, verificarea recomandarilor si istoricului infractional. Daca doriti o bona priceputa, de incredere, onesta, cu care sa puteti colabora pe termen lung, nu ezitati sa ne contactati pentru mai multe informatii.

Munca in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.