Germania – Ingrijire batrani

i4Job


Avem deja pe site-ul nostru o pagina dedicata celor ce vor sa vina sa munceasca in Germania la ingrijirea batranilor, de aceea am creat acest articol doar celor ce ofera astfel de locuri de munca. Asa cum am mai spus, va invitam pe FaceBook pe pagina special dedicata acestui fel de munca, rezultatele obtinute in domeniul bonelor ne dau speranta ca in scurt timp vom reusi si pentru ingrijirea batranilor.

Postarea de anunturi din partea firmelor se face gratuit [atata timp cat acestea nu percep comisioane pentru ceii ce vor sa munceasca in Germania ], incurajam in acelasi timp si pe cei ce-si cauta inlocuitori pentru perioada concediilor.

In urma unor discutii cu diverse persoane, ne vedem nevoiti sa va reamintim ca in Germania este bine sa stili limba germana macar la nivel conversational, sa puteti intelege ce spun angajatorii si sa le puteti la randul vostru spune cate ceva. Nu spune nimeni ca nu te poti angaja si fara sa stii limba, dar cererea de locuri de munca este mare, deci va fi mereu preferata o persoana care poate ingriji un batran dar care poate si discuta cu el in limba germana.

Pentru cei ce vor sa-si depuna un CV la noi pe site, va rugam sa-l scrieti cat mai detaliat, in limba romana dar si in germana, rugati pe cineva sa va ajute, dar incercati sa faceti asa cum cer nemtii. Daca considerati util, va invitam inclusiv pe forum, este mai usor sa formam incet dar sigur o comunitate, decat sa asteptam sa se formeze de la sine.

Pentru viitor: intentionam sa inauguram o sectiune de limba germana dedicata angajarii la munca in Germania, sectorul ingrijire batrani, daca doriti sa ajutati prin scrierea de materiale in limba germana, ne puteti lasa un mesaj la sectiunea contact.

Ingrijire batrani germania


News Reporter

3 thoughts on “Germania – Ingrijire batrani

  1. Ma intereseaza un loc munca in Germania, dar nu cunosc limba si mai ales sa inlocui pe cineva in concediu, adica sa stau max 6luni…;mai sunt si familii mixte, sau romane;de asemenea as accepta si ca bona sau menajera.. id meu mariamicu_65@yahoo.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *