DRAGI CONCETATENI DIN DIASPORA !!!
Ro 

i4Job


Astazi, „mi-a fost sortit” sa vizionez un mic discurs al unuia dintre „cei alesi” de voi (ca de mine nu va fi ales niciodata), in fata a mai multor „PUPINCURISTI” din diaspora si a catorva „hahalele” de prin Romania, oameni care nu au ce cauta cu functii in Romania sa ne reprezinte pe noi si nici nu sunt apti de aceste functii!!!

Candva se obisnuia sa te proclamezi „REGE NEINCORONAT” daca aveai 3 „rinichi” (adica sa fii bazat), dar asta era undeva prin EVUL MEDIU cand femeile purtau naframe pe cap iar copiii inpingeau la carele cu fan langa animalele din ograda fiecaruia 😉

Astazi insa, orice zdreanta fara nici o profesie sau pregatire profesionala si orice „smecher” dornic de o felie din „turta parlamentara”, isi inainteaza candidatura si ia „microfonul” in brate citind de pe „fituicile” scrise si cu sudori repetate pana sa ajunga in sala cu pricina si se autoproclama „reprezentantul diasporei”

Oare unde este constiinta lui sau a danseia de om? Oare unde sa ajuns in ziua de astazi?

SA NE LASAM REPREZENTATI DE „AFONI” SI „PUPINCURISTI” IN FATA UNUI PARLAMENT DE CORUPTI SI TRADATORI DE TARA???

– Care este intentia respectivilor de fapt? Nu va puneti intrebarea?
– Pe cine reprezinta ei de fapt?
– Pot ei prezenta un program sau o platforma cu „intentiile politice” ce tin de noi cei din diaspora?
– Sunt ei competenti de o asa functie?
– In ce partide si-au depus candidatura?
– De la cine si cum au obtinut semnaturile?
– Cine le plateste deplasarile pana la Bucuresti cand ei nu au nici un firfirel cu ce trece strada?
– Ce pregatire profesionala au?
– Ce pozitii ocupa ei in societatea din diaspora?
– Cum arata cazierul lor? … era sa uit, in Parlament daca nu ai cazier nici macar nu vei fi acceptat 😉 😉 😉
– Cu ce plagiate vor fi ajutati de catre „colegii de partid” ca sa poata sa se dea mari si mai departe?

Vedeti! Toate aceste intrebari si multe altele ar trebui sa vi le puneti fiecare!

Nu fiti naivi sa acordati votul nici unui nemernic ce „vrea sa va reprezinte” pe voi si pe noi cei din DIASPORA!!! Dupa ce ca am fost mustrati ca alegera noastra a fost una „BUNA” acum sa mai fim si mintiti de cei din randurile noastre si sa-i sustinem sa „pape din turta parlamentara” mii de Euro lunar din banii care de fapt ar putea fi investiti prin a ajuta pe cei nevoiasi de acasa?

Eu personal ma impun vehement ca cineva sa faca „politica” pe spatele meu sau al vostru fara sa nu il cunosc si sa-i stiu „cazierul”! Sau nu am dreptate???

Candva am fost cu totii o voce, am fost un cuvant, am fost un val care si-a impus punctul de vedere iar acum sa ne lasam dusi de nas de „IDEOLOGI” sa ne reprezinte?

Nu vreau sa influientez pe nimeni si nici nu apartin (multumesc lui Dumnezeu) niciunei miscari politice, ci doar doresc sa va intreb daca stiti cine va va reprezenta, sau mai bine zis, cine are intentia de a nu mai plati impozit in Germania si sa devina un hot ca si celalti din fruntea tarii!!!

Gasiti voi corect ca prin taxa ce sa impus celor din DIASPORA ce se va insuma undeva la 250.000.000 Euro anual sa-i hranim pe cei inculti si lenesi ce s-au proclamat „REPREZENTATII”, vocea, sufletul si inima celor din DIASPORA? Oare sunteti orbi, surzi sau de-a dreptul naivi???

VOI CE SPUNETI DE TOATE ACESTEA???

ROG DISTRIBUITI CELOR DIN LISTA VOASTRA SI IN GRUPURILE PRIN INTERMEDIUL CARORA CONSIDERATI CA SE MAI POATE FACE CEVA CARE SA NE SALVEZE DE ACESTI HOTI SI TRADATORI !!!

Marcel Stanica


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *