Forumul romanilor din Essen
De 

i4Job


Pal Alina ne scrie: Buna ziua! Am o mare problema, pentru mine este cea mai mare. Urmează sa plec in Germania, in Gelsenkirchen mai exact, dar un nu vorbesc germana. Este adevarat ca am sa caut mai intai sediul de politie. Intrevarea mea este daca ei imi asigura traducator??? Va mulțumesc! Pentru cine nu stie, Gelsenkirchen  este a doar 15 kilometri de Essen. Daca o puteti ajuta ii pueti lasa un mesaj aici sau o gasiti la noi in grupul romanilor din Dortmund, pe FaceBook.

Forumul romanilor din Essen

Chiar daca nu am reusi pana acum sa facem o pagina sau un grup pe FaceBook pentru sutele de romani din Essen care ne-au scris pana astazi, poate ca daca veti dori acest lucru o vom face cat mai curand. Iata ce ne scrie  Andrei Stoica: Buna ziua, planific sa deschid o firma in Germania cu profil „Prestari Servicii” in domeniul tehninic. Am gasit sediul, am 2 persoane (1 german + 1 roman stabilit in Germania) care vor lucra cu mine. Ce trebuie si cum trebuie sa procedez astfel incit taxele + impozitele sa fie minime? Cat timp dureaza pina la obtinerea documentelor firmei?  Multumesc, Andrei. [ Raspuns: imediat ce ai depus actele – sau le-a depus contabilul, cel mai corect, poti sa incepi treaba, restul de documente vor veni la sediul firmei sau la contabil in maxim o luna ( se poate si trei, in cazuri speciale) ].

Razvan din Dusseldorf: Caut um apartament cu o cameră sau doua.ofer pana in 500 euro.aștept răspuns. Rog seriozitate. Iar Andreea din Nürnberg spune: Buna  Leontina as vrea si eu daca mai ai un loc liber la tine la munca. I-mi caut de munca si nu găsesc nicaierea si eu locuiesc in Nürnberg dar nu prea stiu limba germana. Multumesc.

Romani in Essen
Forumul romanilor din Essen

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *