Funny Donkey

i4Job


Am plecat cu un asemenea avant la munca incat in doua ore am cumpart domeniul, am facut Upload la fisiere si am si scris primele doua articole. Am postat marea mea idee pe FaceBook, pe unul din grupurile romanilor din Germania. Desi aveam o experienta de acum sapte ani, trista ca si aceasta, ca orice roman fara minte, nu m-am astamparat.

Unde dai si unde crapa

Acum sapte ani, sau poate chiar 8 sau 9, cine le mai tine numarul, aveam un forum pe domeniul gratuit Ox, senumea ca si cel de acum e-Migrant, nume furat de la niste colegi la fel de visatori ca si mine. Si ei visau un MegaForum, unde toti romanii sa se ajute, un fel de odnoklassniki romanesc.

Din pacate, dupa cateva luni, un romanas care s-a nimerit sa fie din Germania, dupa numai cateva zile de stat alaturi de noi (avea un nickname legat de paianjeni parca), a facut un alt forum, tot gratuit, si mi-a prous sa fiu moderator pe forumul lui! Am ras doua zile, noi aveam cateva sute de membrii activi, o mare parte s-au mentinut si pana astazi, si el voia sa aiba un forum al sau.

Acum s-a intamplat la fel, aproape, caci dupa entuziasmul de cateva ore a venit si oala-n nas: ce maica, iti faci propaganda?

Banuiesc ca am scris acestea, ca sa ramana amintire, sa ne amuzam peste cateva luni, cand proiectul va prinde viata. Desi dinideea de a face ceva in mai multi, va ajunge iarasi proiectul lupului singuratic. Ma intreb, oare cand ma voi invata minte, si voi renunta la proiecte caritabile?

Discutia din poza alaturata vorbeste de la sine! Desi erau separe cativa tare incantati de idee, probabil ne vor gasi pe GooGle! La cautari, evident!


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *