Legea FaceBook in vigoare de la 1 octombrie in Germania
De 

i4Job


Legea FaceBook a intrat in vigoare de la 1 octombrie in Germania, chiar daca unii au crezut ca este o gluma si nu se va aplica. Legea obliga retelele de socializare care au mai mult de 2.000.000 de membri sa elimine orice mesaj defaimator, iar daca nu o fac risca amenzi uriase. Asa ca este posibil sa va treziti cu mesajele sterse, desi poate de multe ori va fi o eroare, cine stie cum si cat de bine va functiona asta pe FaceBook. Pana in ianuarie marile firme vor trebui sa rezolve problema, deci este posibil sa observati mici disfunctionalitati de functionare.

Legea FaceBook a intrat in vigoare de la 1 octombrie in Germania

Deci ca sa fie clar pentru toata lumea, in Germania nu se aplica Legea FaceBook – Netzwerkdurchsetzungsgesetz – persoanelor ci direct FaceBook-ului, el va trebui sa gaseasca in trei luni o metoda prin care sa fie eliminate mesajele, iar cei 50 de angajati ai statului german ce vor monitoriza internetul nu cred ca vor face fata, dar asta este o alta discutie. Nu mai zic de limbile in care sunt scrise mesajele, iar despre Fake news nu stiu ce sa zic, va dispare Times New Roman sau va fi interzis?

Chiar sunt curios cum va functiona legea de la 1 ianuarie 2018, desi la cat stau eu pe internet cred ca nici nu o sa observ ca exista o astfel de lege. Vom putea avea mai multa incredere in ceea ce citim pe Twitter sau FaceBok? Ma indoiesc, dar sa asteptam si sa vedem cum merge prima lege de acest fel din lume!

Legea FaceBook
Legea FaceBook a intrat in vigoare de la 1 octombrie in Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *