Locuri de munca in Germania 2015
Ro 

i4Job


Iata ca anul 2015 a inceput cu dreptul, chiar daca suntem in weekend si la cateva zile doar de la Revelion. Am primit deja cateva cereri pentru locuri de munca in Germania de la cititorii nostri, iar marea noastra bucurie este faptul ca deja acestea sunt din ce in ce mai bine si corect scrise. Evident ca nu toate, dar iata mai jos un CV facut de unul dintre romanii din Germania care a respectat intocmai cerintele noastre, ceea ce inseamna ca a citit mai mult decat titlurile articolelor de pe site.

La multi ani! Ma numesc Andrei Nicolae-Cristian, am 26 ani si in momentul de fata lucrez in cadrul unei firme de subansamble auto, mai exact “Faurecia Interior Systems”, cu functia: Operator taiere fina. Experienta mea anterioara este legata tot de domeniul subansamble auto, avand functia: Montator subansamble auto in cadrul firmei “Jhonson Controls Metal-Pitesti”, numele proiectului: Fiat L500. Tot legat de functia montator subansamble am lucrat in cadrul firmei “Martur Automotive Seating Systems”, numele proiectului: Dacia Duster. Sunt nonalcoolist, nefumator detin permis de conducere categoria B din 17/09/2006. Nu cunosc limba germana, in schimb vorbesc engleza la nivel mediu. Numarul de telefon la care pot fi contactat este 0746627338, va multumesc!

In schimb Dragan Neculai a scris doar atat:  telefon 0746396389 , meseria de- tapet .maler. troconbau. Ce pot sa spun? Asa inteleg unii ca se poate gasi de lucru in Germania!

Catalin ne scrie: Buna, sunt un adolescent 22 de ani dornic de a munci, am lucrat in logistica in România si in străinătate si doresc sa m-a integrez aici in Salzburg sunt cunoscător de limba germana mediu si engleză avansat am toate categoriile pentru sofer +atestate si atestat de motostivuitorist si diploma de asistent medical.

muncitori in germania


News Reporter

3 thoughts on “Locuri de munca in Germania 2015

  1. Caut loc de munca in zona Ilertisen. Mentionez ca am rude acolo a s avea cazare asigurata. Dar sunt dispusa sa accept servici oriunde in germania. Vorbesc putin germana am muncit in tara in domeniul hotelier administrativ. Dar am ingrijit o bunicuta in Balzheim timp de 4 luni in anul in curs. Caut servici care sa mi ofere eventual cazare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.