Anca Deac sau cum sa te feresti de teapa
Ro 

i4Job


Cine nu ar vrea un loc de munca in Germania acum pe criza asta, deci faptul ca multi au luat teapa de la doamna Anca Deac nu poate fi un lucru de mirare. Faptul ca Anca Deac a tras teapa mai multor aradeni creduli nu poate decat sa ne intristeze, asta arata ca inca nu ne-am facut bine temele si mai trebuie lucrat la partea de publicitate a firmelor si persoanelor care amagesc persoanele ce vor sa lucreze in Germania. Poate ca ar trebui republicat pe retelele de socializare articolul depsre tepe cu locuri de munca, de acum un an. Noi am publicat deja pe facebook o lista lunga cu astfel de firme fantoma, dar se pare ca nu am facut chiar tot ce se putea, daca alte zeci de persoane au fost pacalite de Anca Deac.

Un ziar din Cluj ne explica cum mergea treaba si cum au fost amagiti cei ce isi cautau un loc de munca in Germania sau in alte tari din Uniunea Europeana. Firma ei ar eun nume destul de dubios, SC Colosseumul Muncii Externe SRL. Adica cum Colosseumul Muncii? Stiu ca in cladirea din Roma acolo erau dusi sa munceasca doar gladiatori. Sa fie o legatura cu sclavia intre firma doamnei Anca Deac si cei ce apelau plini de speranta la ea?

Desi Anca Deac le promitea ca in maxim 10 zile pleaca la munca, dar ca trebuie sa scoata din buzunar sume ce depaseau 500 de lei noi, multe acte si alergatura din belsug, sunt sute de persoane ce asteapta de mai bine de un an minunea. Asa firma vreau si eu, doar ca oamenii ar trebui sa-mi dea banii pentru ca le zambesc frumos, sau pentru ca trebuie sa mai dau si la contabili, la buget si sa-mi ramana si mie. Merge?

Nicolae Kozak, Ionica Costin si altii au platit banii si acum asteapta. Ce asteapta? Poate sa de ia o masura de catre autoritati impotriva Ancai Deac si a firmei sale. Cati or fi plecat prin intermediul firmei SC Colosseumul Muncii Externe SRL in Germania?

tepe locuri de munca


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.