Locuri de munca in Linz
At 

i4Job


Comunitatea romanilor din Linz a solicitat crearea unei pagini separate pentru cei ce cauta sau ofera un loc de munca in Austria. Evident ca aici se vor posta doar anunturile ce se refara la zona Linz, pentru restul avem cate o pagina separata, pentru ca cei ce ofera sau cauta un loc de munca se se orienteze mai usor. Va rugam sa nu plasati anuntul de mai multe ori, sa scrieti pe larg si sa nu faceti greseli gramaticale, nu utilizati prescurtari si nu scrieti cu majuscule! Specificati clar orasul, chiar daca ati postat la rubrica destinata orasului Linz, pentru mai multa siguranta.

Pot spune ca pana acum am inregistrat succes in legatura cu locurile de munca pentru cei ce fac menajul- adica curatenie, insa si la categoria medici sau programatori web si webdesign. Asa cum stiti de la 1 ianuarie romanii pot munci liber in Austria, deci cautati sa va angajati legal, adica sa platiti impozitele, chiar si in cazul in care lucrati in casa ca bona sau menajera.

Redactia noastra va sfatuieste sa vizitati atat pagina speciala a romanilor din Austria, gazduita de portalul e4De cat si paginile de FaceBook la care suntem si noi inscrisi. Revenim cu o problema destul de importanta, cunoasterea limbii germane, caci am vazut ca mult ne spun ca nu o cunoasc, ba chiar mai rau, nu stiu nici engleza la nivel foarte avansat, ceea ce reprezinta un obstacol destul de mare in Austria. Incercati lectiile gratuite de pe YouTube, macar sa aveti un minim de cunoaostinte si un bagaj de cuvinte care sa va permita sa va exprimati clar in domeniul in car eveti lucra.

Locuri de munca in Linz
Locuri de munca in Linz


News Reporter

3 thoughts on “Locuri de munca in Linz

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *