Romanii din Linz
At 

i4Job


Desi speram ca romanii din Austria sa ajunga intr-un numar mai mare pe site-ul proaspat deschis pentru ei, se vede ca tot noi suntem in acest moment cei preferati, asa ca o sa deschidem si rubrica speciala a romanilor din Linz. Istoria orasului Linz este oarecum legata de inima romanilor, pentru ca acest oras a fost infiintat de romani, iar Dunarea este fluviul ce strabate orasul, deci avem oarecum o legatura de suflet cu Linz-ul. Cei 189.343 de locuitori din Linz se bucura de privilegiul de a trai intr-un oras curat, linistit si cu multa verdeata.

Lasand vorbaria pentru alta situatie, vrem sa spunem romanilor din Linz ca sunt bine veniti alaturi de noi, iar daca doresc sa ne spuna unde se intalneste comunitatea romaneasca, atunci cand simte nevoia sa fie impreuna, abia asteptam sa aflam.

Anul 2009 a fost pentru Linz un an special, acesta fiind ales drept capitala culturala a Europei, probabil ca acest lucru i-a unit intr-o oarecare masura cu romanii din Sibiu. LA sugestia unor prieteni din Austria, am decis sa deschidem pagini pentru banatenii din Linz, ardelenii, molodvenii si chiar oltenii din Austria, pentru ca fiecare comunitate sa-si poata plasa comentariile in rubrica care-l reprezinta cel mai bine.

In acelasi timp anuntam comunitatea romanilor din Linz ca portalul e4De poate sa le puna la dispozitie un site special doar pentru ei, in cazul in care se vor gasi minim trei dintre ei care sa se ocupa de redactarea articolelor. Iar in cazul in care vor reusi sa vanda reclama pe site-ul lor, vor putea incasa banii din reclama in mod direct. Imbinam placutul cu utilul, in speranta ca asa vom reusi sa facem mai multe pentru comunitate.

Romani in Linz
Romani in Linz


News Reporter

1 thought on “Romanii din Linz

  1. Salut cine ma poate ajuta cu un loc de munca an constructi doar finisaje de preferinta gresie ,faianta parchet laminat ,zugraveli sant an sf. Florian ( Linz )+4368860981055

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *