Locuri de munca in Salzburg
At 

i4Job


La cererea comunitatii romanesti din Salzburg am deschis o rubrica separata pentru romanii din Austria ce isi cauta un loc de munca in acest oras. Desi colaboram destul de bine cu site-ul creat special pentru romanii din Austria, se pare ca in acest moment cei mai multi dintre romanii din Salzburg de viziteaza site-ul. Probabil ca in timp lucrurile se vor echilibra, insa pana atunci ne bucuram ca putem oferi si noi putin ajutor romanilor din Salzburg.

Pentru a posta un anunt legat de locuri de munca in Salzburg este suficient sa postati in formularul de mai jos, iar pentru cei ce au o oferta de munca in Salzburg pentru ingrijire batrani, bone sau menajere, vom distribui anunturile si pe paginile special create pe FaceBook si evident pe site-urile de profil afiliate.

Orice anunt legat de oferte de munca in Salzburg va putea fi postat in mod gratuit, atata timp cat nu este de la o firma de recrutare care percepe taxe, iar pentru persoane fizice, in mod evident ca anunturile sunt 100% gratuite. In acest fel speram sa dam o mana de ajutor romanilor din Salzburg, ne dorim sa-i vedem prezenti aici si pe pagina de facebook a diasporei romanesti, iar pe cei ce vor sa contribuie la dezvoltarea site-ului romanilor din Austria ii asteptam cu mainile deschise. Daca stiti un site care ofera informatii legate de Salzburg sau de oricare alt oras din Austria, nu ezitati sa ne comunicati si noua si cititorilor nostrii, pentru o mai buna informare.

Romani in Salzburg


News Reporter

9 thoughts on “Locuri de munca in Salzburg

 1. Buna,eu nu sunt in Salzburg, acum m-am intors din Stuttgart, dar am mari probleme si am nevoie de loc de munca, si eu si alte persoane, acolo nu ne-au platit ultimul salar si am venit, dar ne-am duce oriunde, doar avem nevoie de ajutor, va multumesc mult.

  1. Bun venit Monika, am publicat anuntul tau, insa avem rugamintea si catre tine si catre alti cititori, nu plasati acelasi anunt de 10 ori, ne dati si noua de munca inutil, sa le citim si sa le stergem. O singura postare ajunge. 🙂

 2. Buna sant Mariana din Sibiu si am doi copii si am nevoie de un loc de munca la bucatarie la curatenie la ingrijit batrani nu am diploma.

 3. Buna romani din Salzburg, sintem un cuplu si am dori sa ne integran in acest oras ,sotia stie germana eu mai putin, am lucrat in Regensburg, curatenie orice, amenajari interioare, o adresa de meil sa va trimitem cv, telefon: 0741058225

 4. Am lucrat in Austria la Salzburg la curatenie in hotel printr-o firma de curatenie ..doar ce am venit in romania si as mai dori un loc de munca tot la curatenie..nr meu de tel 0755813069…am lucrat 6 luni.

 5. Buna,sunt specialist in telecomunicatii teviziune si internet executii instalatii medie tensiune retele de fibre optice am lucrat in diferite companii de tv cablu caut de lucru in zona Salzburg cunosc limba germana si engleza nivel mediu.0752359596.

 6. Buna sunt muncitor in constructi si mias dori un loc de munca as accepta or ce fel de munca sunt aici in salzburg va multumesc !!! 06764743632

  Vorbesc germana destul de ok

 7. Buna !
  Numele meu este Narcis , numai ce am venit in salzburg acum cateva zile in calitate de fotbaist am prins un contract cu o echipa din Anthering „Sv Anthering” dar nu ma descurc doar cu venitul de la fotball si m-ar interesa un loc de munca la 4-8 ore dar sa fie de dimineata cu germana nu stau prea bine sunt la stadiul de incepator cunosc unele cuvinte dar ma descurc foarte bine in engleza …. va rog frumos sa ma contactati e email daca se poate si se gaseste ceva
  Va Multumesc !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *