Ingrijire batrani in Austria
At 

i4Job


Avand in vedere ca discutam despre acelasi tip de loc de munca, ingrijire batrani, iar limba de care este nevoie este tot limba germana, am decis sa lansam si sectiunea de anunturi destinata celor ce vor sa munceasca in Austria. Momentan va sfatuim sa folositi si pagina de FaceBook aferenta, pentru ca apoi, pe masura ce lumea se obisnuieste cu postarea pe site sa avem ceva mai multe oferte de munca, nu doar cereri.

Oferte ingrijire batrani in Austria

Cei care ofera servicii de intermediere pentru ingrijirea batranilor in Austria sunt rugati sa contacteze persoanele aflate pe site si inscrise, care prezinta un minim de informatii legate de experienta lor in domeniu. La fel sunt rugate sa posteze anunturile urgente, conditiile de selectie si conditiile de munca si salarizare.

Cereri de locuri de munca in Austria – daca doriti un loc de munca in acest domeniu va trebui sa va postati mini CV-ul, pentru ca cei ce sunt in cautare de personal sa va gaseasca mai usor si sa stie la ce sa se astepte din partea dumneavoastra. Sper ca va dati seama ca cele mai multe sanse le au cei ce stiu limba si care au calificare in domeniul sanitar.

Atentie: scrieti corect gramatical, fara prescurtari stil SMS, nu scrieti cu majuscule, folositi semnele de punctuatie corect. Daca va aflati deja in Austria, specificati orasul si daca puteti sa va schimbati locatia.

ingrijire batrani germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.