Magazin romanesc in Linz
At 

i4Job


Romanii din Linz se pot mandri cu propriul lor magazin romanesc, unde gasim produse autentice din Romania, de cea mai buna calitate. exact acele produse de care ne este mereu dor atunci camd am ajuns sa fin numiti emigranti. Faptul ca avem de unde cumpara produse dincarne, legume dar maia les preparate traditionale romanesti in Austria nu poate decat sa ne bucure. Din pacate acest tip de magazine romanesti, cum este cel din Linz nu sunt suficient de mult promovate pe internet, iar aici intervenim noi.

Magazin romanesc in Linz

De ce majoritatea magazinelor romanesti din diaspora se numesc Transilvania nu stiu, cert este ca magazinul romanesc din Linz are acelasi nume. Pentru cei ce vor sa-i traca pragul si nu stiu adresa, iata unde poate fi gasita bacania lui Radu: Vogelfängerweg 27, 4030 Linz, Austria.

Poate ca mai sunt magazine romanesti in Linz sau chiar in alte orase din Austria, asa ca va rugam sa ne puneti in contact cu proprietarii, vrem sa-i promovam, pentru ca romanii nostri stabiliti in orasele respective sa-i gaseasca ma usor.

In cazul in care aveti un magazin romanesc in Linz si aveti nevoie de personal, chiar si cu program redus, nu ezitati sa postati anunturile de angajare, veti gasi printre cititorii nostri persoane interesate, care au nevoie de un loc de munca. [ salutari de departe, varule! – Iulian – Linz]

Magazin romanesc Linz


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *