Locuri de munca in Wolfsburg

i4Job


Odata cu inaugurarea unei rubrici speciale pentru romanii din Wolfsburg vrem sa venim si cu cateva date suplimentare pentru cei ce isi cauta un loc de munca in Wolfsburg sau in alt oras sau regiune din Germania. In primul rand va anuntam ca noi nu sutem intermediari, deci nu noi suntem cei care plasam ofertele de munca, deci nu suntem nici cei care vom urmari anunturile dumneavoastra postate pe site. Astfel este neaparat necesar sa lasati date de contact pentru a fi gasiti de eventualii angajatori. NU completati rubrica Website daca sunteti in cautarea unui loc de munca, nu se afiseazxa decat pentru firme – adica cei care angajeaza personal!

Locuri de munca in Wolfsburg

Asa cum ati vazut pana acum, noi incercam sa ave,m pe site cate o rubrica pentru fiecare oras mai mare in care se gasesc romani, este si cazul orasului Wolfsburg, din landul Saxonia Inferioara ce numara peste 120 de mii de locuitori.  Landul Saxonia Inferioara este unul dintre cele mai mari landuri din Germania, fiind al doilea ca suparafata si al patrulea ca numar de locuitori, deci credem noi ca prezinta un interes major pentru cititorii nostri. Unul dintre cele 38 de districte este si Wolfsburg.

Cum ne dorim noi sa ajutam comunitatea romaneasca din Wolfsburg sau de oriunde? In primul rand speram ca din ce in ce mai multe firme ce ofera locuri de munca sa apeleze la noi, pentru a posta ofertele lor. In al doilea rand speram ca romanii sa inceapa sa se ajute intre ei, adica in momentul in care afla de un loc de munca, sa-l faca public! Nu uiati, in grupurile afiliate portalului e4De sunt peste 30.000 de romani!

Romanii din Wolfsburg


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *