Locuri de munca in Bremen

i4Job


A trecut ceva vreme de cand nu am mai luat legatura cu romanii din Bremen, iar azi cand am primit cereri de locuri de munca in zona de nord a Germaniei ne-am dat seama ca este obligatoriu sa avem la categoria locuri de munca si zona Bremen. Incercam sa luam legatua cu cele mai importante firme de recrutare din Germania pentru a stabili un program de ajutorare a romanilor ce sunt in cautarea de oferte de munca. Chiar daca pana acum am avut cu preponderenta oferte pentru cei ce vorbesc limba germana la nivel conversational cel putin, speram sa gasim si firme interesate in angajarea celor ce cunosc mai putin limba oficiala.

Desi ofertele de munca pentru ingrijirea batranilor in Germania necesita pe langa cunoasterea limbii si studii medicale, experienta si mai ales recomandari, sunt suficient de multe cazuri in care pe baza unei alte limbi straine va puteti gasi de lucru in Bremen sau impejurimi. Totusi sfatul nostru ramane sa va apucati si sa invatati limba germana, incetisor, ca nu e graba, dar este utila si necesara.

Daca stiti locuri de munca vacante in Bremen sau imprejurimi postati aceste oferte pe site, noi le vom prelua si le vom publica peste tot unde avem acces. Am dori sa ne spuneti daca stiti locuri de munca si in Nienburg/Weser sau imprejurimi, pentru a crea o pagina separata pentru acest oras. Iar daca aveti nevoie de transport din Bremen in Romania nu uitati ca avem posiblitatea de a cauta pe site Rezervari Online, de unde gasim cel mai convenabil transport intre orasul nostru si orice destinatie dinRomania.

catalin transport


News Reporter

1 thought on “Locuri de munca in Bremen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.