Angajari in Germania in 2015

i4Job


Azi stateam de vorba cu membrii grupului de romani din Frankfurt si am ajuns la o concluzie, ca e nevoie de un sistem prin care sa ne ajutam intre noi atunci cand avem nevoie de ceva, de exemplu Alin avea nevoie de doua persoane care sa-l ajute sa-si mute mobila, de ce sa nu dea banii unui roman? Cum facem asta in 2015? Pai simplu, mai intai lasi aici un numar de telefon si adresa ta, iar cand e nevoie cel care vede anuntul te suna. Pare simplu si cred eu ca daca ne straduim putin chiar reusim sa oferim de munca celor ce stau acum fara a castga un ban in Germania.

Daca vom reusi sa oferim in acest fel de munca celor care au nevoie, romanilor nostri care sunt acum in diferite orase, iar ni avem grupuri de sprijin pe facebook, inseamna ca pe jumatate am reusit sa ne atingem scopul. Un exemplu este cel de care va spuneam mai sus, aveti nevoie de cineva care s ava ajute sa mutati mobila, sa sa va duca in regim de taxi la eroport, de ce sa nu ne ajutam reciproc. Oricum platim, sa platim pe unul dintre noi!

Ai nevoie de un instalator, mecanic auto, sau mai stiu eu ce, electrician sau zugrav, apeleaza la membri nostri de pe site si din grupuri! Nu crezi ca e un pas inainte? Mergi acasa cu masina, da zvon in grup si ia pe cineva cu tine! Recuperezi din bani, toata lumea multumita!

Anunturi angajari Germania
Anunturi angajari Germania


News Reporter

1 thought on “Angajari in Germania in 2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *