Locuri de munca in Munchen in 2015

i4Job


Probabil ca este inevitabil ca locul unde ai trait mai bine de 10 ani sa-ti aduca si cele mai multe satisfactii. Iata de ce am decis sa continuam afisarea locurilor de munca din Munchen si in 2015, cu speranta ca in acest an vom realiza mai multe ca in anul ce tocmai a trecut. Chiar daca rata de angajare pe baza anunturilor postate la noi pe site a fost destul de mica, undeva la 25% din spusele celor ce si-au gasit un loc de munca in Munchen plecand de la noi de pe site, speram ca anul acest asa dublam acest procent.

Locuri de munca in Munchen in 2015

Spuneam mai devreme ca numarul celor ce au gasit un loc de munca in Munchen anul trecut nu a fost pe masura asteptarilor noastre, insa anul acesta am incercat sa gasim o alta abordare a problemei. Pe langa postarea anuturilor cu oferte de munca din 2015 pentru romanii din Munchen, vom incerca sa atragem si firmele de recrutare alaturi de noi. Va reamintim insa ca majoritatea locurilor de munca din Germania sunt disponibile pentru cei ce cunosc limba germana, de aceea ar fi bine sa incepeti sa o invatati.

Pentru a gasi locuri de munca in Munchen va recomandam si grupul nostru de sprijin de pe facebook, avem deja aproape 30 de mii de romani care s-au alaturat, deci macar schimbati informatii daca nu gasiti ceva concret de munca prin intermediul facebook-ului. Cu speranta ca anul 2015 va fi mai bun pentru noi toti, va reamintim ca si portalul e4De are locuri vacante pentru Social Media Marketing manageri, adica persoane care ne pot ajuta sa gasim cat mai multe firme care sa-si faca reclama pe site-urile din reteau anoastra. Nu uitati sa ne cititi si pe site-ul special dedicat romanilor din Munchen , gazduit de portalul e4De.Info – nu e chiar greu de gasit!

Ajutor de somaj Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *