i4Job


Romanii din Mannheim ne-au rugat sa adaugam si o rubrica cu locuri de munca in zona lor, asa ca am ascultat rugamintea lor si am creat aceasta noua rubrica, special pentru romanii stabiliti in Mannheim si in imprejurimi. Am impresia ca in ultimile luni romanii din Baden-Württemberg s-au dezmortit, incepand sa posteze din ce in ce mai des la noi pe site. Ca fapt divers, pentru moldovenii stabilti in zona Baden-Württemberg amintim ca orasul Mannheim este infratit cu Chisinaul, deci cel putin teoretic asta ar fi in avantajul lor.

Locuri de munca in Mannheim

Ca sa fiti pregatiti pentru gasirea unui loc de munca pe timpul verii, iata numai una din ofertele sosite pe adresa site-ului nostru de la unul din angajatorii germani: cautam bucatr pentru perioada 01.05.2015 – 31.10.2015, pentru detalii sunati la numarul de telefon +49 7675 928866 sau va puteti adresa direct la sediul firmei, Cafe & Berg Beizle Zum Kuckuck din Hinterdorfstr. 58, D-79837 St. Blasien.

Daca iti place sa lucrezi la gradinarit, iti mai dam un loc de munca in Murr, Württemberg: pentru contact sunati la +49 7144 82530 sau puteti merge la sediul Lindenlaub GmbH Garten u Landschaftsbau la adresa: Robert-Bosch-Str. 9, D-71711 Murr, Württemberg.

Precum vedeti oferte sunt, gasesti de la bucatar si chelner pana la inginer IT sau sofer, tot ce trebuie sa faci este sa fii prezent pe site si sa cauti ofertele recente, sa inveti limba germana pentru a lua legatura direct cu angajatorul, si cam asta e.

 Te asteptam mai des la noi pe site si in grupurile noastre de pe facebook, portalul e4De gestioneaza deja 7 grupuri ale romanilor din Germania, fii activ si cauta-ti prieteni din zona orasului Mannheim, sunt destui romani stabiliti aici, cu care poti discuta si poti gasi informatii utile pentru a-ti gasi un loc de munca legal in Germania.

friptura de porc