Romanii isi cauta locuri de munca in Germania

i4Job


Desi am fi fost incantati sa gasim pe site-ul nostru mai mult romani care au deja un loc de munca in Germania, totusi peste 50% din cei ce ne viziteaza sunt in cautarea unuia. Iata de ce din cand in cand promovam anunturile de angajare si de cate ori este nevoie postam si cererile sosite de la cei ce-si cauta un loc de munca, insistand mai mult pe orasele si zonele unde deja avem prieteni, cum ar fi Munchen si Bavaria, Stuttgart sau Dortmund.

Romanii isi cauta locuri de munca in Germania

Buna, ma numesc Ionela Fagarasan am 25 de ani sunt absolventa a scolii postliceale H.C – specializarea asistent medical generalist. Cunosc limba engleza, vorbesc,scriu si putin limba germana, detin permis de conducere. As dori sa plec impreuna cu prietenul. El detine permis de conducere toate categoriile, inclusive atestatele. Este vorbitor de limba germana,italiana si engleza.Orice loc de munca ne-ar fi de folos.nr de contact:0756485291.Va multumesc anticipat.

Va reamintim ca site-ul e4De ofera sprijin comunitatii romanesti din Austria si Elvetia, deci puteti gasi la noi si informatii legate de aceste doua tari, trebuie doar sa cautati cu atentie. Iar daca sunteti in cautarea unui loc de munca, verificati anunturile de pe site, cateva minute petrecute pe site-ul nostru pot rezolva problema voastra, trebuie doar putina rabdare.

In cazul in care va aflati in Germania si orasul incare locuiti nu este prezent pe site, anuntati printr-un mesaj iar noi vom remedia acest lucru. Iar daca vreti sa ne ajutati sa completam informatiile – va ramanem si noi si colegii de pe facebook, indatorati!

Anunturi Germania
Anunturi Germania


News Reporter

1 thought on “Romanii isi cauta locuri de munca in Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *