Mai multi romani din Germania ne-au lasat mesaje

i4Job


Mai multi romani din Germania ne-au lasat mesaje in aceasta saptamana, asa ca ne grabim sa le publicam. Ne bucuram ca din ce in ce mai multi romani din Germania si Austria au inceput sa posteze anunturile conform cerintelor, adica cat mai explicit si cu date de contact, numar de telefon, etc. Iata mai jos cele mai noi mesaje primite pe adresa site-ului e4De.

Mai multi romani din Germania ne-au lasat mesaje

Buna, ma adresez romanilor din Mannheim, Heidelberg, Frankfurt, Stuttgart si imprejurimi. Caut un loc de munca in domeniul IT, momentan lucrez in Romania ca tehnician IT si fac suport Software si Hardware.
Nu stiu germana insa, doar engleza. (Intentionez sa fac un curs intensiv cand imi gasesc ceva de munca). Am pe cineva in Heidelberg care m-ar putea ajuta cu chiria si actele. Numar de tel. 0159 02483543
Va multumesc anticipat.

Draga Cristian, ne bucuram ca ne scriu si alte categorii de specialisti, in general din domeniul IT. Am fi incantati daca ati spune si ce anume stiti sa faceti in domeniul software, ce limbaje stiti, daca va pricepeti la html, php sau la alte limbaje pentru mediul online sau daca sunteti familiarizat cu softul pentru telefoane mobile si tablete.

Buna seara, numele meu este Emil si momentan lucrez in Italia dacă m-ar putea ajuta cineva cu un loc de munca in Germania, i-aș fi recunoscător, lucrez de 13 ani in construcții si sint destul de bun in ceea ce fac, m-a puteți găsi la nr. 00393883886232 v-asi contacta eu fără probleme dacă ași sti unde sa va găsesc va multumesc anticipat.

muncitori in germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *