Ce riscati daca va angajati cu Gewerbe Anmeldung

i4Job


In cazul in care va decideti sa lucrati cu Gewerbe Anmeldung in Germania risacti sa fiti inselati, avand in vedere ca de fapt nu sunteti angajati ci lucrati pe baza de prestari servicii, deci va platiti singuri atat contabilul cat si impozitele si asigurarile de sanatate. Pentru cine nu stie Anmeldung este procesul de intregistrare la Oficiul de Evidenta a Populatiei. Cand plecati din Germania va trebui sa va radiati de la acest oficiu, actiunea se numeste Abmeldung.

Locuri de munca pe baza de Gewerbe Anmeldung

Atunci cand esti invitat sa lucrezi pe baza unui Gewerbe, adica muncitor independent – de fapt angajatorul vrea sa plateasca mai putin si sa evite biroctratia si obligatiil eunui contract de angajare normal. De obicei se apeleaza la acest sistem de catre firmele de curierat – Hermes de exemplu, care lucreaza pe trei piloni, angajator Hermes, intermediar si romanul cu Gewerbe. Deci tu nici nu ai o legatura directa cu angajatorul real, iar cei din constructii fac abuz de acest timp de contract. In mod normal ar trebui sa primesti in jur de 2500 de euro, daca toto lucrezi pe baza de Gewerbe. In schimb cei mai multi platesc sub 2 euro/ora! Asta in loc de 20 sau 25, ca sa-ti ajunga sa-ti platesti contabilul si darile la stat.

Stiu ca nu pot sa va dau sfatul sa refuzati astfel de locuri de munca, asa ca va sfatuiesc sa plecati imediat ce va faceti un contract de munca normal. Nu sunteti independenti, caci de fapt lucrati cu un singur client!

O varianta ar fi sa mergeti la Zoll, insa din experienta stiu ca sansele sunt mici de afi luat in seama, de obicei sunt amabili, inregistreaza plangerea si gata. Deci daca te aperi singur, e ok – iar pentru cei din landul Saxonia Inferioara – Bremen – sugeram sa apelati la Faire Mobilität! Succes!

Angajare cu Gewerbe Germania
Angajare cu Gewerbe Germania

 


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *