Locuri de munca muncitori necalificati in Germania

i4Job


Numarul de locuri de munca pentru muncitori necalificati in Germania a crescut de doua ori in ultimile trei luni, conform datelor publicate pe site-ul EURES, motiv pentru care postam si noi cateva din ofertele de munca disponibile pentru romani, la categoria muncitori necalificati. Evident ca sunt oferte si pentru alte categorii de muncitori, pe care le puteti gasi pe site-ul nostru Munca.E4De.Info sau pe i4Jobs.Net, aici ne rezumam azi doar la cei despre care am scris anterior.

Locuri de munca muncitori necalificati in Germania

Daca sunteti in cautarea unul loc de munca pentru muncitori necalificati in Germania iata o oferta pentru localitatea Möckmühl din landul Baden-Württemberg: Locuri de munca pentru parcari, ambalare produse, etc. Pentru informatii suplimentare va rugam sa contactati biroul K&K Industriebau und Personalbetreuungs GmbH la numarul de telefon 0511-169 98 70 . Salariul este de la 8,80 EURO pe ora brut si ajunge la 10 EURO pentru anumite meserii si daca aveti documente care sa certifice pregatirea dumneavoastra.

O alta firma ce livreaza si monteaza echipament de fitness angajeaza sofer si distribuitor, cei interesati se pot adresa telefonic la Cardiofitness GbR, Marktstr.10, D-50968 Köln, Deutschland, Nr. telefon: +49 221 33772112. Iata deci ca oferte sunt, iar lista continua pentru cei care isi cauta un loc de munca legal pe teritoriul Germaniei.

ABA Logistics GmbH are nevoie urgenta de 10 angajati necalificati, luati legatura la adresa: Paulinenstr. 94, D-88046 Friedrichshafen, Deutschland, Nr. telefon: +49 7541 3751270. Toate ofertele postate pe site-ul e4De sunt sigure, nu se percepe comision si nu intermediem noi angajarile. Ofertele sunt publice si nu au legatura cu firmele de recrutare, asa ca nu va ramane decat sa le contactati. Daca nu stiti limba germana, rugati un cunoscut sa discute pentru voi!

Muncitori necalificati Germania
Muncitori necalificati Germania


News Reporter

1 thought on “Locuri de munca muncitori necalificati in Germania

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *