Romanii din Germania – oferte de munca

i4Job


Asa cum am promis, periodic vom posta noi oferte de munca sosite pe adresa site-ului nostru, dar in acelasi timp ca recomandam sa cautati si celelalte oferte de pe site-ul munca in Germania. Iata mai jos adresa unde puteti gasi de lucru pentru muncitori necalificati, oferta fiind publica si inregistrata la fortele de munca din Germania. Cei de la Gästehaus Hellwig au nevoie de o manajera pentru a intretine curatenia la un mic hotel, eci daca vi se pare interesant, apelati si cereti detalii!

CV GermamiaNume: Gästehaus Hellwig
Informaţii: Christian Gritsch
Adresă: Chiemseestr. 9, D-83242 Reit im Winkl, Deutschland
Nr. telefon: +49 8640 8513

Cazarea si masa sunt asigurate de angajator, ceea ce reprezinta un avantaj!

Pentru cei ce sunt in cautarea unui loc de munca in Germania, iata inca o oferta pentru cei ce nu au o calificare si doresc sa lucreze legal. Este nevoie de ajutor bucatar, deci nu va trebuie mare calificare, insa evident ca va trebui sa discutati in limba germana.

bucatar_germaniaNume: Domäne Loog Janssen
Informaţii: Janssen
Adresă: Domäne Loog, D-26571 Juist, Deutschland
Nr. telefon: +49 4935 1250

Mindestens 1600,00 €/br., je nach Arbeitszeit und Qualifikation

Asa cum am mai spus puteti cauta mai multe oferte pe site-ul nostru, pe iJobs.Net sau pe paginile noastre de facebook! Puteti gasi usor cateva oferte interesante la rubrica Locuri de munca, dar cu putina atentie mai gasiti si alte oferte pe site, important este sa le cautati! Site-ul nostru nu ofera locuri de munca, deci nu ne scrieti direct noua, nu avem cum sa va ajutam.

Daca sunteti o firnma de recrutare si doriti sa colaborati cu noi, va asteptam cu cea mai mare placere. Mult succes si weekend placut!


News Reporter

3 thoughts on “Romanii din Germania – oferte de munca

  1. Va rog daca ma putesti ajuta cu un loc de muca nu am fost ici o data dicolo ca cu banii din Romania nu ma descurc am o fetita de 5 ani eu am 28 de ani

  2. Buna ziua!
    Daca m-ar putea cineva ajuta cu un loc de munca in Germania regiunea Hanau, Offenbach sau Frankfurt am Main. Eu am virsta de 28 ani.
    Va multumesc anticipat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *