Romanii din Baden Wurttemberg
Ro 

i4Job


Asa cum stiti, scopul nostru este sa va informam despre toate comunitatile de romani din Germania, chiar daca am scris deja despre romanii din Stuttgart, capitala landului Baden Wurttemberg, faptul ca am primit deja cinci sau sase cereri de a forma o pagina separata pentru romanii din Baden Wurttemberg ne-a determinat sa actionam. In curand speram noi vom avea cate o pagina pentru toate comunitatile romanesti din Germania.

Romani stabiliti in Baden Wurttemberg

Romanii din landul Baden-Württemberg sunt raspanditi in cele noua districte urbane ce alcatuiesc regiunea. Peste 10 milioane de locuitori locuiesc doar in acest land, cei mai multi romani fiind stabiliti in Heidelberg si Ulm – evident in afara de capitala Stuttgart. Daca ar fi s ama intrebati pe mine as recomanda Heidelberg , pentru ca aici traiesc doar 150.241 de locuitori, zona este extrem de frumoasa si oamenii sunt primitori. Nici in Ulm nu traiesc prea multi nemti, doar putin peste  123.000, iata ca dintre acestia cateva zeci sunt romani.

Grupul de pe FaceBook al romanilor din Baden Wurttemberg numara putin peste 70 de membrii, deci daca sunteti stabiliti in zona, va sfatuim sa va alaturati acestui grup, cu siguranta o comunitate inchegata va aduce beneficii tuturor.

Daca stiti un restaurant romanesc in zona Baden Wurttemberg nu va sfiiti sa ne anuntati, cu siguranta vom merge si vom bea o bere acolo, vom manca o ciorbita de perisoare si vom depana amintiri. Vom reveni cu alte amanunte in curand.

Romanii din Baden Wurttemberg


News Reporter

3 thoughts on “Romanii din Baden Wurttemberg

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *