Putina imaginatie la Munchen
Ro 

i4Job


Desi prietenul nostru Albert Einstein nu s-a nascut la Munchen, o sa-l adoptam – caci de aceea am si cerut putina imaginatie de la voi. Hai sa ne imaginam ca suntem mai buni, ca reusim sa aducem zambetul pe fata unui batran de la un azil sau unui copil abandonat. O figreu exercitiul asta de imaginatie? Vine Craciunul, vin sarbatorile si nimic nu e mai dureros decat singuratatea in .. colectiv.

Am lansat recent o initiativa pe un forum romanesc din Romania, oameni cu bani – sau cel putin asa se lauda, am vrut sa dau 50 de euro – impozite unui copil sau unui batran, personal sa mearga cineva si sa-i dea de sarbatori. Cred ca doar vizita face mai mult decat toti banii din lume! Crezi ca a mers? S-au ridicat deja inca 10 propuneri asemanatoare dar evident diferite, sa strangem un fond, sa facem si sa dregem – final zero, discutii inutile. Politica – cine fura banii, traim rau, hoti – politicieni – cata energie cheltuita degeaba.

Asa ca lansez ideea, Putina imaginatie domnilor, propuneti dar si faceti – dar in mod direct, nu hai sa adunam, sa donam dar nu stim cum. Se aduna o gasca de prieteni, se renunta la banii de bere, se merge la un azil, se dau cadourile, se sta doua sau trei ore, se pleaca. Asta e ideea mea. dar a ta care este?

Albert Einstein


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *