i4Job


Daca esti deja stabilit in Germania cu siguranta la un moment dat vei avea nevoie de un avocat. Iata de ce am deschis pentru romanii din Hamburg sectiunea „avocat” unde vom lista cativa avocati din regiune, care va pot ajuta in problemele juridice atunci cand aveti nevoie. Problemele pot fi legate de ambele tari, cea in care stati – Germania sau cea din care ati venit – Romania.

De ce sa apelam la un avocat roman in Germania

Nu vreau sa fiu meschin si sa va zic ca avocatii romani din Germania sunt niste ingeri, ca muncesc de dragul compatriotilor, pentru ca stim cu totii ca toti muncesc pe bani, care le asigura traiul mai bun in Germania. In schimb un avocat roman te intelege, este familiarizat cu problemele romanilor din Germania si nu te trateaza din start ca pe un infractor care doreste sa fraudeze cu ceva statul.

Lista avocati in Hamburg

De multe ori avem nevoie de un avocat in litigiile de munca, mai ales cand lucram cu intermediari, care uita sa ne plateasca ultima luna de munca. Aici vorbesc din proprie experienta, am lucrat prin intermediul unor rusi care pur si simplu nu au platit pentru ultima luna de munca decat 400 de euro din 2000. Un avocat bun, care se decide sa te ajute fara a te jecmani din prima clipa e tot ce ai nevoie.

Nu o sa fac eu lista avocatilor din Hamburg pentru a nu fi banuit de „facilitarea” unor si dezavantajarea altora, insa in cazul in care aveti nevoie de unul urgent, va pot da telefonul si adresa lui. In rest, o sa facem lista pe baza propunerilor venite de la voi!

Avocat Germania