Caut avocat in Hamburg
Ro 

i4Job


Daca esti deja stabilit in Germania cu siguranta la un moment dat vei avea nevoie de un avocat. Iata de ce am deschis pentru romanii din Hamburg sectiunea „avocat” unde vom lista cativa avocati din regiune, care va pot ajuta in problemele juridice atunci cand aveti nevoie. Problemele pot fi legate de ambele tari, cea in care stati – Germania sau cea din care ati venit – Romania.

De ce sa apelam la un avocat roman in Germania

Nu vreau sa fiu meschin si sa va zic ca avocatii romani din Germania sunt niste ingeri, ca muncesc de dragul compatriotilor, pentru ca stim cu totii ca toti muncesc pe bani, care le asigura traiul mai bun in Germania. In schimb un avocat roman te intelege, este familiarizat cu problemele romanilor din Germania si nu te trateaza din start ca pe un infractor care doreste sa fraudeze cu ceva statul.

Lista avocati in Hamburg

De multe ori avem nevoie de un avocat in litigiile de munca, mai ales cand lucram cu intermediari, care uita sa ne plateasca ultima luna de munca. Aici vorbesc din proprie experienta, am lucrat prin intermediul unor rusi care pur si simplu nu au platit pentru ultima luna de munca decat 400 de euro din 2000. Un avocat bun, care se decide sa te ajute fara a te jecmani din prima clipa e tot ce ai nevoie.

Nu o sa fac eu lista avocatilor din Hamburg pentru a nu fi banuit de „facilitarea” unor si dezavantajarea altora, insa in cazul in care aveti nevoie de unul urgent, va pot da telefonul si adresa lui. In rest, o sa facem lista pe baza propunerilor venite de la voi!

Avocat Germania


News Reporter

6 thoughts on “Caut avocat in Hamburg

  1. Salut, locuiesc la 5 min de Hamburg, si as dorii sa iau legatura cu un avocat sau contabil roman din Hamburg sau din zona, care ar putea sa ma ajute sau ma indrume in problemele ce le am. Contra cost bineinteles. PS: sunt de 4 ani aproape aici si lucrez legal.

    1. Salut Adrian, sa speram ca rasare un avocat sau contabil sa iti putem comunica un telefon sau o adresa. Pana atunci zi ce probleme ai, poate te ajutam cu informatii de la cei din alte zone.

  2. Buna! As dori si eu o informatie in legatura cu un avocat aproape de Wiesentäl,legat de informatii referitoare la contractul meu de munca.Lucrez in germania din ianuariesi am semnat un contract pana in decembrie.In data de 29.08.2014 am avut un accident si am beneficiat de un concediu medical de doua pana in data de 13.09.2014.Ieri am fost anu.tata ca contractul nu mai este valid si am primit preaviz de 10 zile si dreptul la 4 zile de concediu platit.Mentionez ca nu vorbesc limba germana si nu am vrut sa semnez acel formular care mi sa pus in fata iar in locul meu a semnat sefa mea.Am platit toate taxele catre statul german si as dori sa stiu daca am un drept si daca este legal sa imi desfaca contractul din cauza concediului medical.Poate reusesc sa aflu si eu acest procedeu nemtesc.Sper sa fie cineva care sa-mi dea un raspuns.

  3. Buna seara. Locuiesc in Romania dar in aceasta vara am avut un incident in Germania. Fiind in tranzit dinspre Franta in Romania, langa Munchen am fost oprit de o patrula de politie a autostrazilor care a constatat ca asigurarea cartea verde era expirata. Am sunat in tara si mi-a trimis o noua asigurare dar mi s-a facut un proces verbal pentru contraventie. Nestiind limba, am fost intrebat daca vreau un avocat din oficiu dar eu nu am inteles de ce si am refuzat. Dupa ce mi s-a intocmit procesul verbal mi s-a dat drumul sa continui drumul. In luna noiembrie, am primit acasa o hotarare judecatoreasca de la un tribunal german pentru plata a 400 de euro amenda si 70 de euro cheltuieli de judecata pe care sa-i platesc in patru saptamani pentru acel proces verbal. Nu stiu cum sa procedez. Mi se pare o suma imensa, este tot salariul meu pe o luna.
    Va rog frumos daca poate sa ma consilieze cineva. Ce se intampla daca nu platesc acesta amenda?

    1. Avand in vedere ca amenda a venit in Romania daca nu o platesti acum o vei plati mai tarziu cu penalizari mult mai mari. Din pacate sfatul meu este sa platesti cumva amenda cat mai repede posibil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *