Locuri de munca in constructii
Ro 

i4Job


Am primit de curand cateva oferte pentru locuri de munca in constructii in diferite orase din Germania, asa ca dupa ce le-am postat pe pagina de FaceBook am decis sa facem si pe sit e o pagina speciala celor ce cauta sau ofera locuri de munca in constructii.

Asa cum se stie Germania construieste din plin, iar cei ce muncesc in constructii la munca mai grea nu sunt tocmai germanii, indiferent cat de mari sunt salariile, asa ca multe persoane pot gasi destul de usor de munca in acest domeniu. Daca te pricepi la constructii, zidarie, tamplarie sau instalatii sanitare, daca mai ai si cativa colegi cu care sa lucrezi in echipa, e momentul sa ne spui si sa-ti creem propria pagina pe internet!

Care este avantajul? Nimic mai simplu, cand cineva are nevoie urgenta de o echipa in constructii vei fi primul selectat! Chiar daca scapi cateva ocazii, cu ajutorul paginilor de FaceBook, a grupurilor de munca, a site-urilor partenere, odata descoperita oferta ta cu siguranta vei fi contactat!

Aceiasi situatie si pentru cei ce ofera locuri de munca in constgructii in Germania, in Munchen, Frankfurt pe Main, Berlin sau Dachau, ca sa dam doar cateva exemple de orase unde se cauta muncitori in constructii, postati ofertele voastre aici, cu siguranta cand veti avea nevoie de oameni nu va trebui sa alergati prea mult ca sa-i gasiti!

constructii_germania
Locuri de munca in constructii in Germania


News Reporter

12 thoughts on “Locuri de munca in constructii

  1. Caut loc de munca in Germania in costructi, tencuieli, zidarie, glet ,lavabil, gresie, faianta parchet, lucrez in domeniu de 15 ani si caut un loc platit mai bine de cit in Romania.

  2. Caut loc de munca in constructii – Germania.Experienta in zidarie,tencuieli,rigips,izolatii.zugraveli[interioare,exterioare] montari,gresie,faianta in plus detin carnet de conducere b,c,e.Am 45 ani si o vasta experienta in domeniu, am lucrat anterior in zona Giessen.

  3. Cautam loc de munca in Germania in constructii. Zidarie,tencueli interioare si exterioare. Experienta pe santiere din Italia , Rusia, Rep.Moldova. Suntem doi meseriasi.

  4. Buna, suntem o echipa de 4 persoane din Romania – am venit la munca in Germania si persoana la care am lucrat a terminat, nu mai are nevoie de oameni. Am lucrat la montat de geamuri si usi pe mai multe santiere, daca stie cineva vreun loc de munca in orice domeniu, astept un raspuns la nr 015145871694, va multumesc.

  5. Caut loc de munca in Germania, de preferinta in Frankfurt in domeniu constructiei, sunt de 10 ani in Italia si am lucrat numai in constructii. Mersi.

  6. Caut un loc de munca in constructii, faianta, gresie. Locuiesc in Frankfurt si sunt din Timisoara. As vrrea daca se poate sa fiu contactat la nr.de telefon: 015166776892. Va multumesc.

  7. Caut de munca in Frankfurt calificarea mea este in vopsitor ( zugrav) cu experiența 3ani de Cipru plus 3 ani de Anglia , m-am mutat de câteva zile in Frankfurt , v-as ruga dacă se poate sa m-a Contactați la nr de telefon 004915145765006 . Va multumeac

  8. Salut sint Dorian caut un loc de munca in constructii, sant rigipsar zidar, faiantar dulgher am 14 ani experenta in Italia. Va rog sa ma contactati la nr. tel 0784747821

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *