Unde se intalnesc romanii din Nurnberg
Ro 

i4Job


Romanii din Nurnberg au inceput sa fie din ce in ce mai activi pe site-ul nostru si pe FaceBook, prin urmare credem ca e bine venit un astfel de topic, unde fiecare grup sa poata spune unde anume se intalnesc la o discutie in Nurnberg. In curand vin sarbatorile de iarna, multi dintre cei stabiliti in Germania vin acasa, insa suficient de multi raman in Nurnberg, caci despre acest oras discutam acum.

Ce poate fi mai placut decat sa te intalnesti cu prietenii in weekend sau de sarbatori? Iata de ce am fi bucurosi daca romanii din Nurnberg care ne citesc sau sunt prezenti si pe pagina de FaceBook a diasporei romanesti vor posta cateva locatii unde se intalnesc de obicei. In felul acesta vom castiga de doua ori, vom afla unde putem intalni romani in Nurnberg, iar cei ce sunt abia sositi aici vor reusi sa se intalneasca cu cei din comunitatea romaneasca din zona.

Restaurante romanesti in Nurnberg

Din ce am inteles de la Dragos, un prieten stabilit acum trei ani in Nurnberg puteti s amergeti la cateva restaurante romanesti, evident pentru a degusta mancarurile traditionale, pe care nu prea aveti timp sa le pregatiti acasa. Va recomandam Restaurantul ” Brasserie Valentina” de pe strada Kreuzsteinstraße 26. Mai puteti merge la Restaurantul  ” Jahn – Turnhalle ” evident ambele restaurante fiind in Nurnberg. Poza este luata de pe Google Maps, dar am fi incantati sa primim una direct de la proprietari.

Brasserie Valentina


News Reporter

2 thoughts on “Unde se intalnesc romanii din Nurnberg

  1. Buna ziua!Sunt din Romania , si impreuna cu sotul meu(36 si 40 ani) as dori neaparat(urgent) sa imi gasesc de lucru in Germania, chiar si sezonier, la sere, hale-agricultura, fabrica, in orice localitate din Germania. La noi sunt multe anunturi false. Multumesc! Tel: 0761692931 – Mariana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *