Romanii din Stuttgart
Ro 

i4Job


De curand am descoperit ca la o cautare pe google in loc sa apara o pagina dedicata romanilor din Stuttgart, este afisata pe locul trei articolul legat de locurile de munca. Cum nu vrem sa facem traba pe jumatate, vom crea acum pagina dedicata comunitatii romanesti din Stuttgart, care evident se va alatura restului de pagini dedicate fiecarui oras unde am gasit romani in Germania.

Evident ca paginile si grupurile de pe FaceBook sunt foarte utile, insa la noi pe site veti putea posta anunturi, veti putea pune intrebari legate de orasul unde sunteti stabiliti, in cazul de fata Stuttgart. Evident ca puteti sa puneti reclame pentru afacerilile voastre, vom face o lista cu restaurantele din Stuttgart si din imprejurimi, cu specific romanesc.

Cu aceasta ocazie il salut pe Cristi, prietenul meu din Stuttgart care a lucrat trei ani la muzel Porche din localitate. Acum s-a mutat in Canada, insa de cate ori vorbim imi spune ca ii este dor de Europa si de viata din Germania. Va invitam sa ne intalnim in fiecare duminica la Parohia Ortodoxa Romana „Naşterea Domnului” din  Stuttgart, care-si va sarbatori in curand 17 ani de la infiintare, pe 24 noiembrie 1996 fiind data la care romanii au putut pentru prima data sa mearca la o parohie romaneasca.

Nu in ultimul rand va invital la Gaststätte Eckhaus – Eckhaus la Mihai – Deutsch-Griechisch-Rumänisch – unde puteti degusta cele mai bune mancaruri romanesti din zona, cum ar fi ciorba de perisoare, ciorba de burta si la gratar si mici.

Romanii din Stuttgart
Romanii din Stuttgart


News Reporter

2 thoughts on “Romanii din Stuttgart

  1. Cautam 2 locuri de munca macelari sau conducatori auto in Germania. Avem experienta 1 an macelar in Germania! 02.01.2014

    [Atunci cand postati un anunt, va rugam sa lasati si modalitatea de contact, telefon ar fi cel mai bine]

  2. Buna ziua ..ma numesc ALINA Ruptasu am locuit 14 ani in Italia,iar acum sunt in Germania langa STTUTGARD de o luna de zile. As vrea sa intreb daca este vreo ASOCIATIE de Romani care se ocupa cu promovarea traditiilor romanesti, eu am facut parte dintr-o Asociatie rolul meu era de a pregati copii spre a invata poezii,cantece in Limba romana cat si dansuri traditionale romanesti. Daca este vreo Asociatie in împrejurimi…va rog sa ma contactati la nr de mai jos.Va multumesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *