i4Job


Noi romanii din Germania avem o problema generala, aceea ca am dori sa vedem filmele cu linia sonora originala, asa cum ne-am obisnuit din Romania, insa in Germania totul este in limba germana, asa ca am ajuns sa ne uitam la filme online. Recent am descoperit pe portalul e-4TV.com ca se poate rezolva problema mult mai usor, faci cerere pentru un film, iar toti cei inscrisi pe pagina e-Cinema pe FaceBook primesc filmul in cel mult 4 ore (valabil intre orele 8 si 22 in fiecare zi – restul le primesc dimineata la ora 8).

Iata deci ca putem vedea filmele preferate online, fara sa mai fim nevoiti sa ne uitam la cele de aici. Oricum, pentru cei ce inca invata limba germana, din cand incand recomand si cateva filme transmise prin reteaua locala de cablu. Evident ca in afara de varianta de a viziona filmele online putem sa ne luam o antena de satelit, de la Dolce de exemplu, si gata, ne uitam la ce vrem noi, in ce limba vrem noi.

Puteti lasa si aici o cerere pentru a viziona un film online, saptamana sta noi ne uitam la Elysium (2013) – cel mai bun film online la categoria SF! Evident subtitrat in limba romana! Vizionare placuta!

Elysium (2013) – Filme online in Germania

Elysium (2013) – Filme online in Germania