Cum vedem filmele online din Germania
Ro 

i4Job


Noi romanii din Germania avem o problema generala, aceea ca am dori sa vedem filmele cu linia sonora originala, asa cum ne-am obisnuit din Romania, insa in Germania totul este in limba germana, asa ca am ajuns sa ne uitam la filme online. Recent am descoperit pe portalul e-4TV.com ca se poate rezolva problema mult mai usor, faci cerere pentru un film, iar toti cei inscrisi pe pagina e-Cinema pe FaceBook primesc filmul in cel mult 4 ore (valabil intre orele 8 si 22 in fiecare zi – restul le primesc dimineata la ora 8).

Iata deci ca putem vedea filmele preferate online, fara sa mai fim nevoiti sa ne uitam la cele de aici. Oricum, pentru cei ce inca invata limba germana, din cand incand recomand si cateva filme transmise prin reteaua locala de cablu. Evident ca in afara de varianta de a viziona filmele online putem sa ne luam o antena de satelit, de la Dolce de exemplu, si gata, ne uitam la ce vrem noi, in ce limba vrem noi.

Puteti lasa si aici o cerere pentru a viziona un film online, saptamana sta noi ne uitam la Elysium (2013) – cel mai bun film online la categoria SF! Evident subtitrat in limba romana! Vizionare placuta!

Elysium (2013) – Filme online in Germania
Elysium (2013) – Filme online in Germania


News Reporter

3 thoughts on “Cum vedem filmele online din Germania

  1. Pt un download cu torrent am incasato rau nestiind acest lucru in DE..1000 euro. Doar sa vad filmele online de pe site.uri romanesti in Germania,e riscant? se pedepseste tot cu amenda? daca imi poate spune va rog un cunoscator

    1. Eu am primit un avertisment de la kabelbw vizionand filme online, de atunci nu am mai accesat vreun site de filme online. Nu stiu ce sa zic.

  2. Si eu am primit 800 de euro sapt asta de la o firma de avocatura dar am de gand sa ii dau in judecata .Ideea e ca nu ma prea pricep la pc-uri ,cica as fi facut filesharing,dar problema este ca router-ul meu nu are protectie si poate intra oricine pe el. Daca nu ajung la o intelegere cu ei ii duc in tribunal pentru ca nu pot sa ma puna sa platesc suma asta .Am vbit si cu altii si sunt care au angajat avocat si i-au daramat .Mai bine platesc 1000 e la avocat decat sa le dau lor bani ptr ceva ce nu am facut .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *