Romanii din Mannheim
Ro 

i4Job


Mannheim este un oras destul de mare, daca ne referim la numarul de locuitori, peste 300.000 – deci cu siguranta avem si o mica comunitate de romani aici. Daca stiti romani din Mannheim ar fi bine sa-i indrumati aici, iar daca considerati ca este nevoie de un grup pe facebook, noi suntem aici pentru a mai adauga o comuitate de romani celor deja existente si sponsorizate de portalul e4De. Am reusit pana acum sa aducem romanii intr-un singur loc, deci mergem pe aceiasi directie si in continuare, pana vom reusi sa avem alaturi de noi intreaga comuitate de romani din Germania si Austria.

Romanii din Mannheim

Am incercat in cei doi ani de cand am refacut site-ul sa fim din ce in ce mai aproape de comunitatile de romani din Germania, am incercat sa-i ajutam pe cei ce isi cauta un loc de munca aici, iata de ce credem noi ca vom reusi acelasi lucru si pentru romanii din Mannheim. Mai mult, speram sa gasin in Mannheim un magazin cu specific romanesc, un avocat roman, un contabil si un restaurant romanesc. Ar fi imposibil ca intr-un oras cu peste 300 de mii de locuitori si o comunitate romaneasca estimata la cel putin 10 mii de romani sa nu avem asa ceva.

Care este potentialul acestui site de a ajuta romanii din Mannheim sau din oricare alt oras din Germania si Austria? Noi credem ca destul de mare, avand in vedere ca ne trec pragul lunar peste 60.000 de romani. Astazi avem peste 430 de mesaje la care nu am reusit sa raspundem, pentru ca nu au fost lasate date de contact, dar am raspuns sau am publicat anunturi gratuite pentru mai bine de 5000 de romani! E mult, e putin? Voi puteti raspunde la aceste intrebari!

romanii din mannheim
Romanii din Mannheim


News Reporter

6 thoughts on “Romanii din Mannheim

  1. Buna ziua !
    Sunt interesata de un post de bona. Am experienta cu copii si batranii.
    Doresc sa fiu informata despre locuri disponibile pe adresa de email .
    Va multumesc

  2. Va salut cu respect pentru ceea ce ati facut si faceti, e drept ca fara cunostinte in vorbire a limbii germane , e greu sa poti gasi un job care sa te reprezinte , dar numai si faptul ca sunteti acum pe internet e un lucru extraordinar, si iti da curajul sa mergi inainte .

  3. Buna ziua caut urgent in loc de munca in Mannheim!! In orice domeniu unde sa nu fie necesara prea mult limba pentru inceput!!! Va multumim enorm pentru site-ul pe care l-ati facut!!! O zi buna tuturor si multa sanatate va doresc!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *