Cum se distreaza romanii din Munchen
Ro 

i4Job


Avand in vedere ca in Munchen sunt probabil cei mai multi dintre romanii stabiliti in Gemrania, observatie facuta de noi – ni este neaparat sa fie si adevarata – doar ca dupa numarul de mesaje si implicare, Munchen-ul pare a fi cel mai activ oras, cand vine vorba de romanii din Germania. Asa ca este evident ca multi artisti din Romania merg si ofera concerte acestei comunitati. O idee buna ar fo sa ni se alature o agentie de vanzare si rezervare a biletelor de concert, pentru a usura putin viata celor ce ne citesc, care nu sunt putini – am depasit 80.000 de prieteni lunar!

Cum se distreaza romanii din Munchen

A venit primavara si deci gata cu patinuarul si ceaiul caldut, este vremea ca romanii din Munchen sa caute alt gen de distractii, cum ar fi mersul la concerte cu artisti din Romania. Am inteles ca in Munchen sint si doi DJ romani, sau poate sunt mai multi dar nu prea dam noi de ei. Ce este drept nici nu prea i-am cautat, noi avand ca obiectiv mai mult oferirea de informatii despre cazare, locuri de munca sau servicii. Dar si distractia e importanta, nu-i asa? Sa-l intreb pe prietenul Marcel, el se distreaza mai des in perioada calda a anului, organizand mici petreceri in aer liber cu romani din zona Munchen.

Stii si alte distractii pentru romanii din Munchen? O fi un restaurant sau o discoteca romaneasca in Munchen despre care ar trebui sa aflam si noi? Poate ati auzit de Asu si Boby, doi tineri romani ce distreaza comunitatea de romani din zona?

Spectacole in Munchen
Spectacole in Munchen


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *