Firme de asigurari in Germania
Ro 

i4Job


Romanii din Germania au si ei nevoie de asigurari ca oricare alt cetatean, de aceea am deci sa va facem cunostinta cu cateva firme de asigurari din diferite orase ale Germaniei, firme conduse sau in care lucreaza si angajati romani. Astfel va fi mai usor sa discutati si sa intelegeti care asigurare va este cea mai potrivita, care sunt avantajele unei asigurari si veti putea decide in cunostinta de cauza. Pe masura ce vom primi date de la acestea lista firmelor de asigurari din Germanmia se va mari.

Firme de asigurari in Germania

Asa cum am mai spus de cateva ori la noi pe site, cand vine vorba de asigurari este mai bine sa fii precaut decat sa te arunci cu capul inainte. Va propunem sa luati legatura cu doamna Alina Iordan din Würzburg, pentru a va sfatui si a va ajuta sa incheiati cea mai buna asigurare, indiferent ca este vorba de o banala asigurare auto sau de una medicala. Sa stiti ca in Germania medicina nu este prea ieftina, iar noi oricat de puternici si sanatosi ne simtim acum, o asigurare medicala buna te poate ajuta mai mult decat iti imaginezi.

Atunci cand facem cheltuieli e bine sa le facem cu cap, iar eu va zic ca una din cele mai importante asigurari este cea pentru pensie. Stiti ca legislatia germana este destul de stufoasa, insa un cunoscator te poate indruma si iti poate oferi o solutie buna. Astfel vei putea beneficia de o pensie nemteasca, care nu se compara cu cea din Romania sau chiar din alte tari membre UE. Asa ca inainte sa iei o decizie, consulta un specialist!

alina iordan asigurari


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *