Cum ma abonez la Uber in Germania
Ro 

i4Job


Se pare ca varianta UBER pentru taxi-uri in Germania va fi din ce in ce mai cautata, mai ales ca nemtii sunt innebuniti dupa internet, asa ca va sfatuim sa cautati o modalitate de a va inscrie in sistemul UBER si in Germania. Din cate am inteles sistemul ofera cursa celui care este mai aproape de cel care are nevoie de un taxi, fara a face deosebire intre masini, iar plata se face automat. Cred ca noul sistem de taxi folosind UBER va prinde si in Europa, cel putin pentru turisti, dar si pentru localnicii mai lenesi, care prefera sa faca totul din telefonul mobil.

Cum ma abonez la Uber in Germania

Intrebarea la care nici noi nu am gasit raspunsul este: Cum ma abonez la Uber in Germania sau in oricare alta tara membra UE. Am inteles ca deja UBER este si in Romania, printr-o singura apasare pe ecranul smartphone-ului intri in legatura directa cu cel mai apropiat taxi, acesta poate prelua comanda sau o poate refuza, operatiunea se repeta pana cand atat clientul cat si soferul de taxi bat palma. Apoi mergi si faci cursa, zic eu este o solutie buna pentru romanii ramasi fara un loc de munca dar care dispun de o masina personala.

Legislatia din Germania, ca de altfel si cea din Romania nu prea sunt in acest moment in pas cu moda, singura varianta de a declara veniturile fiind in responsabilitatea prestatorului de servicii. Am inteles ca primul pas este sa descarci aplicatia Uber de pe iOS App Store sau Google Play Store, apoi sa urmezi pasii. Hai sa vedem care este primul roman din Germania care este abonat la Uber!

Uber in Romania
Uber in Romania si Germania


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *