MasterChef in Germania

i4Job


Am decis sa dam o mana de ajutor celor ce au experienta in munca de bucatar, dar si celor ce se pricep la asa ceva, dar fara a avea acte doveditoare – dar o vor putea dovedi prin exemplele lor personale. Chiar daca nu te ridici la nivelul lui Chef Florin Dumitrescu, daca esti convins ca poti lucra la un restaurant cu pretentii din Germania, te poti inscrie la concursul pentru ocuparea a doua locuri de munca ca bucatar in Germania.

Preselectie bucatar in Germania

Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa te inscrii cu un like pe pagina Ro.Bucatar, apoi sa trimiti un mesaj cu prima ta reteta culinara. Evident ca reteta pe care o vei trimite – cu descrierea modului de preparare, ingrediente si poze personale  cu etapele prin care ai trecut – vor trebui sa fie unice, daca le gasim pe internet, vei fi descalificat.

Toate retetele trimise vor fi publicate pe site-ul Retete Culinare si vor avea link catre profilul tau de facebook, eventual poti sa ne dai si o pza cu un mini CV. Preselectia se va desfasuta pana in luna iunie, cand vor fi alesi cei doi ce vor pleca la munca in Germania pe post de bucatari.

O sansa in plus: va dati seama ca toti cei inscrisi vor avea o sansa sa fie selectati de catre alte restaurante romanesti din Germania, pe baza retelor postate pe site si pe FaceBook. In fiecare saptamana va trebui sa aveti cel putin o reteta postata, iar acestea nu trebuie sa fie doar retete romanesti – obligatoriu va trebui sa aveti retete din Germania, traditionale sau nu. Sunt acceptate, ba chiar preferate retetele sasesti din Romania. Spor la gatit si evident succes la angajare!

Chef Florin Dumitrescu


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *