Moldovenii din Frankfurt am Main
Ro 

i4Job


Avand in vedere ca ne-am dedicat o parte din site pentru moldovenii din Germania, am zis sa le creem si lor cate un loc separat in functie de oras, asa cum am facut si pentru comunitatea romaneasca. Iata de ce am inceput cu moldovenii din Frankfurt am Main, unul dintre cele mai aglomerate orase din Germania in materie de emigranti.

Comunitatea moldovenilor din Frankfurt nu este prea activa pe internet, insa din surse sigure stim ca acestia se intalnesc destul de des in viata reala, in weekend si cand sunt sarbatori, caci in restul zilelor sunt la munca. Asa cum stim, in curand cetatenii moldoveni vor putea circula fara vize in Uniunea Europeana, deci fara viza. Chiar daca domnul Marian Lupu este dezinformat, moldovenii din Frankfurt stiu ca libera circulatie inseamna 90 de zile din 180, deci nu trei luni in Frankfurt, o zi in Moldova si apoi iar trei in Frankfurt. Mai mult, cetatenii moldoveni ce fin in Germania nu se pot angaja legal, iar o interdictie in pasaport poate veni oricand.

Poate ca faptul ca Angela Gonta s-a casatorit cu Vlad Filat, datorita faptului ca a ramas insarcinata cu acesta, deci nu se mai puteau ascunde de ochii curiosilor, a insemnat o pierdere pentru cei ce voiau sa fie informati, caci Vlad Filat stia mai bine cum sta traba cu moldovenii din Frankfurt, iar Angela Gonta ne-ar fi informat corect la Pro TV Chisinau.

Lasand glumele pentru alta data, de acum puteti posta aici, in cazul in care sunteti in Frankfurt sau intentionati sa veniti aici cat mai curand.

Cu cine a ramas insarcinata Angela Gonta


News Reporter

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *